vodnar

Bridget Fonda
(1992): Singles

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Singles
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Singles":
(*1953) Bill Pullman

(*1933) Tom Skerritt

(*1964) Matt Dillon

(*1961) Campbell Scott

(*1965) Kyra Sedgwick

(*1953) Peter Horton

(*1961) Eric Stoltz

(*1949) Victor Garber

(*1980) Christopher Masterson

(*1965) Jeremy Piven

(*1957) Cameron Crowe (režisér)

(*1957) Cameron Crowe (scénárista)

(*1957) Cameron Crowe (producent)

(*1967) Paul Giamatti

(*1962) James LeGros

(*1961) Ally Walker

(*1964) Debi Mazar

(*1953) Amy Hill

(*1961) Sheila Kelley

(*1964) Chris Cornell

(*1964) Eddie Vedder

(*1966) Jim True-Frost

(*1965) Dana Eskelson

(*1966) Jerry Cantrell

(*1939) Tak Fujimoto (kameraman)

(*1954) Ueli Steiger (kameraman)

(*1967) Layne Staley



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »