vodnar

Bridget Fonda
(1993): Těla v klidu a v pohybu

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Těla v klidu a v pohybu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Těla v klidu a v pohybu":
(*1940) Peter Fonda

(*1961) Tim Roth

(*1961) Eric Stoltz

(*1963) Phoebe Cates

(*1975) Alicia Witt

(*1959) Michael Steinberg (režisér)



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Panna
9°17’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Lev
22°59’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Tim Curry
(*1946) herec

Velká Británie Dudley Moore
(*1935) herec

Spojené státy Ashley Judd
(*1968) herečka

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923) herec, komik

Spojené státy James Franco
(*1978) herec, scénárista, režisér, model


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie George Gordon Byron
(*1788 - 1824) spisovatel, básník

Velká Británie Charles Darwin
(*1809 - 1882) přírodovědec, zakladatel evoluční biologie

Francie Pierre Curie
(*1859 - 1906) francouzský fyzik a chemik

Česká republika Ladislav Klíma
(*1878 - 1928) prozaik

Česká republika Václav Erben
(*1930 - 2003) spisovatel, divadelní dramatik, rozhlasový režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »