vodnar

Bridget Fonda
(1997): Touch

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Touch
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Touch":
(*1962) Gina Gershon

(*1959) Tom Arnold

(*1943) Christopher Walken

(*1930) Paul Mazursky

(*1955) Richard Schiff

(*1946) Paul Schrader (scénárista)

(*1946) Paul Schrader (režisér)

(*1974) Breckin Meyer

(*1948) Edward Lachman (kameraman)

(*1968) LL Cool J

(*1964) Janeane Garofalo

(*1961) Lolita Davidovich

(*1970) Skeet Ulrich

(*1943) Conchata Ferrell

(*1954) John Doe

(*1970) Julie Condra

(*1966) Tamlyn Tomita

(*1936) Anthony Zerbe

(*1945) Dennis Burkley

(*1943) Richard Fancy

(*1925) Elmore Leonard (spisovatelská předloha)

(*1950) O-Lan Jones



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
9°17’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Štír
0°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »