vodnar

Bridget Fonda
(1997): Touch

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Touch
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Touch":
(*1962) Gina Gershon

(*1959) Tom Arnold

(*1943) Christopher Walken

(*1930) Paul Mazursky

(*1955) Richard Schiff

(*1946) Paul Schrader (scénárista)

(*1946) Paul Schrader (režisér)

(*1974) Breckin Meyer

(*1948) Edward Lachman (kameraman)

(*1968) LL Cool J

(*1964) Janeane Garofalo

(*1961) Lolita Davidovich

(*1970) Skeet Ulrich

(*1943) Conchata Ferrell

(*1954) John Doe

(*1970) Julie Condra

(*1966) Tamlyn Tomita

(*1936) Anthony Zerbe

(*1945) Dennis Burkley

(*1943) Richard Fancy

(*1925) Elmore Leonard (spisovatelská předloha)

(*1950) O-Lan Jones



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
9°17’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Štír
0°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »