vodnar

Bridget Fonda
(1997): Za soumraku

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Za soumraku
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Za soumraku":
(*1952) Christopher Reeve (režisér)

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1949) David Strathairn

(*1947) Glenn Close

(*1969) Robert Sean Leonard

(*1934) Dave Grusin (hudební skladatel)

(*1946) Frederick Elmes (kameraman)



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Beran
1°21’
UranUran:
Panna
9°17’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Štír
0°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Česká republika Mahulena Bočanová
(*1967) herečka, moderátorka

Spojené státy Queen Latifah
(*1970) herečka, zpěvačka

Spojené státy Jerry Cantrell
(*1966) zpěvák, kytarista z kapely Alice in Chains

Spojené státy John Updike
(*1932) básník, prozaik

Spojené státy Edgar Cayce
(*1877) spisovatel, jasnovidec, prorok


Zítra slaví narozeniny
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Němec
(*1936 - 2016) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Česká republika Saša Rašilov ml.
(*1936 - 2000)

Spojené státy Chuck Berry
(*1926 - 2017) zpěvák, kytarista

Německo Erich Fromm
(*1900 - 1980) psycholog, humanistický filosof a sociolog

Nizozemsko Gerard Adriaan Heineken
(*1841 - 1893) zakladatel pivní značky Heineken



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »