vodnar

Bridget Fonda
(2009): Oscar's Red Carpet 2009

Pohlaví:
Žena
Narození:
27.1. 1964 - 03:45h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
54 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Bridget Fonda - Film: Oscar's Red Carpet 2009
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bridget Fonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Oscar's Red Carpet 2009":
(*1963) Brad Pitt

(*1974) Penélope Cruz

(*1947) Kevin Kline

(*1981) Natalie Portman

(*1975) Kate Winslet

(*1943) Ben Kingsley

(*1937) Anthony Hopkins

(*1961) Virginia Madsen

(*1960) Sean Penn

(*1938) Frank Langella

(*1962) Matthew Broderick

(*1968) Josh Brolin

(*1946) Danny Glover

(*1952) Mickey Rourke

(*1969) Jennifer Aniston

(*1975) Angelina Jolie

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1949) Meryl Streep

(*1966) Robin Wright Penn

(*1934) Sophia Loren

(*1978) James Franco

(*1964) Marisa Tomei

(*1982) Anne Hathaway

(*1965) Diane Lane

(*1982) Jessica Biel

(*1968) Daniel Craig

(*1956) Danny Boyle

(*1962) Baz Luhrmann

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1970) Queen Latifah

(*1987) Evan Rachel Wood

(*1978) Maria Menounos

(*1963) Phoebe Cates

(*1932) Joel Grey

(*1947) Richard Jenkins

(*1969) Michael Sheen

(*1960) Tilda Swinton

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1977) Joey Fatone

(*1985) Emile Hirsch

(*1935) Robert Downey Sr.

(*1970) Ricky Schroder

(*1975) Marion Cotillard

(*1976) Melissa George

(*1972) Leslie Mann

(*1973) Heidi Klum

(*1974) Amy Adams

(*1965) Viola Davis

(*1963) Lisa Rinna

(*1967) Judd Apatow

(*1985) Amanda Seyfried

(*1970) Martin McDonagh

(*1953) Danny Elfman

(*1982) Seth Rogen

(*1992) Miley Cyrus

(*1959) Anil Kapoor

(*1987) Zac Efron

(*1988) Vanessa Hudgens

(*1981) Alicia Keys

(*1990) Dev Patel

(*1966) Nancy O'Dell

(*1986) Robert Pattinson

(*1974) Michael Shannon

(*1978) Dominic Cooper

(*1960) Melissa Leo

(*1970) Taraji P. Henson

(*1984) Freida Pinto

(*1960) Robin Roberts



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
6°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
16°49’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°52’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
12°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
11°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
14°01’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Vodnář
23°20’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
9°17’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
17°41’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
13°47’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°57’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°30’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
12°12’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
18°13’
4. IC:
Beran
4°08’
7. DSC:
Blíženci
18°13’
10. MC:
Váhy
4°08’

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »