ryby

Bruce Willis
(1981): Entertainment Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.3. 1955 - 18:32h
Místo:
Idar-Oberstein
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák
Bruce Willis - Film: Entertainment Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Willis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Die Hardest
(2016) - Precious Cargo
(2016) - Marauders
(2016) - Labor of Love
(2016) - Going Under
(2016) - Da hong zha
(2016) - City of Mist
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Vice
(2015) - Ruku na to
(2015) - Extraction
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Altman
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - The Prince
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Smrtonosná past: Opět v akci
(2013) - Red 2
(2013) - G.I. Joe 2: Odveta
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2012) - S ledovým klidem
(2012) - Nezahrávej si s ohněm
(2012) - Looper
(2012) - Lay the Favorite
(2012) - Expendables: Postradatelní 2
(2012) - Až vyjde měsíc
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Warren Ellis: Captured Ghosts
(2011) - Po svém
(2011) - Podraz
(2011) - Černá mamba
(2011) - Catch .44
(2010) - Red
(2010) - Poldové
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Expendables: Postradatelní
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2009) - Náhradníci
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Wildwood Days
(2008) - Rolling Stones (koncert)
(2008) - Co se vlastně stalo
(2008) - Atentát na střední
(2007) - Film o filmu - Jak se točil Neznámý svůdce
(2007) - Analog Hero in a Digital World: Making of 'Live Free or Die Hard'
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Smrtonosná past 4.0
(2007) - Neznámý svůdce
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2007) - Grindhouse: Planeta Teror
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - 16 bloků
(2006) - Za plotem
(2006) - Nabít a zabít
(2006) - Hammy's Boomerang Adventure
(2006) - Fast Food Nation
(2006) - Astronaut
(2006) - Alpha Dog
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Not Just a Day Job: The Story of Moonlighting, Part 1
(2005) - Inside the Blue Moon Detective Agency: The Story of Moonlighting, Part 2
(2005) - Sin City - město hříchu
(2005) - Rukojmí
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - 'Pulp Fiction' on a Dime: A 10th Anniversary Retrospect
(2004) - Genius - Pocta Ray Charlesovi
(2004) - Můj soused zabiják 2
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Journey to Safety: Making 'Tears of the Sun'
(2003) - Slzy slunce
(2003) - Lumpíci v divočině
(2003) - Charlieho andílci: Na plný pecky
(2002) - 'The Sixth Sense': Reflections from the Set
(2002) - Pulp Fiction: The Facts
(2002) - Inside Bandits
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - True West
(2002) - Hartova válka
(2002) - Grand Champion
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Banditi
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - GPTV
(2000) - Film-Fest DVD: Issue 3 - Toronto
(2000) - Conversations with Jon Turteltaub
(2000) - Vyvolený
(2000) - Můj soused zabiják
(2000) - A Kid Becomes the Kid
(2000) - Kid
(1999) - Telling the Story of Us
(1999) - Franky Goes to Hollywood
(1999) - Šestý smysl
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Druhá šance
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Stav obležení
(1998) - Mercury
(1998) - Armageddon
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Šakal
(1997) - Pátý element
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys
(1996) - Poslední zůstává
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
(1995) - 12 opic
(1995) - Smrtonosná past 3
(1995) - Čtyři pokoje
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Všude dobře, doma nejlíp
(1994) - Pulp Fiction: Historky z podsvětí
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Nejsem blázen
(1994) - Barva noci
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Na dostřel
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Smrt jí sluší
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Hráč
(1991) - Siskel & Ebert: Actors on Acting
(1991) - Vražedné myšlenky
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Hudson Hawk
(1991) - Billy Bathgate
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Die Harder: The Making of Die Hard 2
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1989) - V nepřátelském poli
(1989) - That's Adequate
(1989) - Kdopak to mluví
(1988) - Západ slunce
(1988) - Smrtonosná past
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dolly
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - The Return of Bruno
(1987) - The Pointer Sisters: Up All Nite
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - One Voice (koncert)
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Moonlighting
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1982) - Rozsudek
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - První smrtelný hřích
(1980) - Guru kommt, Ein
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Entertainment Tonight":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1954) Jackie Chan

(*1963) William Baldwin

(*1960) Daniel Baldwin

(*1930) Clint Eastwood

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1945) Goldie Hawn

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1952) Jeff Goldblum

(*1936) Burt Reynolds

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1960) David Duchovny

(*1969) Christian Slater

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Chris O'Donnell

(*1970) Uma Thurman

(*1937) Jack Nicholson

(*1953) Kim Basinger

(*1961) Michael J. Fox

(*1936) Dennis Hopper

(*1967) Laura Dern

(*1967) Sheryl Lee

(*1968) Patricia Arquette

(*1975) Balthazar Getty

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1938) Frank Langella

(*1974) Ryan Phillippe

(*1962) Demi Moore

(*1964) Djimon Hounsou

(*1961) Tom Sizemore

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1969) Matthew McConaughey

(*1962) Thomas Gibson

(*1958) Steve Guttenberg



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
28°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
2°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
2°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
17°19’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
14°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
19°53’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Štír
20°53’
Váhy
9°31’
UranUran:
Rak
23°40’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Váhy
27°37’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Lev
24°48’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°18’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Střelec
1°01’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Vodnář
3°51’
Býk
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
27°41’
4. IC:
Střelec
27°03’
7. DSC:
Ryby
27°41’
10. MC:
Blíženci
27°03’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »