kozoroh

Bruce Yarnell
(1965): Hogan's Heroes (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bruce Yarnell - Film: Hogan's Heroes (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Yarnell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hogan's Heroes (TV seriál)":
(*1939) Harvey Keitel

(*1919) Howard Morris (režisér)

(*1931) Ivan Dixon

(*1947) Jerry London (režisér)

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1909) Karel Hradilák

(*1928) Bruce Bilson (režisér)

(*1925) Felice Orlandi

(*1944) Victoria Vetri

(*1936) Joe E. Tata

(*1942) Claudine Longet

(*1918) Vito Scotti

(*1914) Parley Baer

(*1934) Barbara McNair

(*1935) Leslie Parrish

(*1913) Harold J. Stone

(*1932) Richard Dawson

(*1934) James Sikking

(*1937) Barbara Babcock

(*1926) Robert Clary

(*1934) Victor French

(*1922) Woodrow Parfrey

(*1927) Hans Conried

(*1924) Lloyd Bochner

(*1931) Gavin MacLeod

(*1933) Fay Spain

(*1946) Kenneth Washington

(*1936) Marj Dusay

(*1935) Jack Riley

(*1911) James Gregory

(*1939) Ann Prentiss

(*1915) John Dehner

(*1924) Norman Alden

(*1937) Cliff Osmond

(*1930) Nita Talbot



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
10°54’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Ryby
5°38’
Ryby
1°20’
UranUran:
Býk
1°37’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
26°43’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°06’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Panna
28°41’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
12°19’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »