kozoroh

Bruce Yarnell
(1965): Hogan's Heroes (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bruce Yarnell - Film: Hogan's Heroes (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Yarnell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hogan's Heroes (TV seriál)":
(*1939) Harvey Keitel

(*1919) Howard Morris (režisér)

(*1931) Ivan Dixon

(*1947) Jerry London (režisér)

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1909) Karel Hradilák

(*1928) Bruce Bilson (režisér)

(*1925) Felice Orlandi

(*1944) Victoria Vetri

(*1936) Joe E. Tata

(*1942) Claudine Longet

(*1918) Vito Scotti

(*1914) Parley Baer

(*1934) Barbara McNair

(*1935) Leslie Parrish

(*1913) Harold J. Stone

(*1932) Richard Dawson

(*1934) James Sikking

(*1937) Barbara Babcock

(*1926) Robert Clary

(*1934) Victor French

(*1922) Woodrow Parfrey

(*1927) Hans Conried

(*1924) Lloyd Bochner

(*1931) Gavin MacLeod

(*1933) Fay Spain

(*1946) Kenneth Washington

(*1936) Marj Dusay

(*1935) Jack Riley

(*1911) James Gregory

(*1939) Ann Prentiss

(*1915) John Dehner

(*1924) Norman Alden

(*1937) Cliff Osmond

(*1930) Nita Talbot



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
10°54’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Ryby
5°38’
Ryby
1°20’
UranUran:
Býk
1°37’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
26°43’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°06’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Panna
28°41’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
12°19’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik

Francie Henri Dutilleux
(*1916 - 2013) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »