kozoroh

Bruce Yarnell
(1965): Hogan's Heroes (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 38 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Bruce Yarnell - Film: Hogan's Heroes (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Bruce Yarnell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Hogan's Heroes (TV seriál)":
(*1939) Harvey Keitel

(*1919) Howard Morris (režisér)

(*1931) Ivan Dixon

(*1947) Jerry London (režisér)

(*1927) Robert Butler (režisér)

(*1909) Karel Hradilák

(*1928) Bruce Bilson (režisér)

(*1925) Felice Orlandi

(*1944) Victoria Vetri

(*1936) Joe E. Tata

(*1942) Claudine Longet

(*1918) Vito Scotti

(*1914) Parley Baer

(*1934) Barbara McNair

(*1935) Leslie Parrish

(*1913) Harold J. Stone

(*1932) Richard Dawson

(*1934) James Sikking

(*1937) Barbara Babcock

(*1926) Robert Clary

(*1934) Victor French

(*1922) Woodrow Parfrey

(*1927) Hans Conried

(*1924) Lloyd Bochner

(*1931) Gavin MacLeod

(*1933) Fay Spain

(*1946) Kenneth Washington

(*1936) Marj Dusay

(*1935) Jack Riley

(*1911) James Gregory

(*1939) Ann Prentiss

(*1915) John Dehner

(*1924) Norman Alden

(*1937) Cliff Osmond

(*1930) Nita Talbot



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
5°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
11°16’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
22°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
16°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
10°54’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Ryby
5°38’
Ryby
1°20’
UranUran:
Býk
1°37’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Panna
16°45’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Rak
26°43’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°06’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Panna
28°41’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Blíženci
12°19’
Ryby
14°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »