panna

Cecil Parker
(1948): Quartet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hastings
Země:
Věk:
† 73 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Cecil Parker - Film: Quartet
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1948, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1948 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Cecil Parker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - To See Such Fun
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1967) - The Magnificent Two
(1966) - Das Rätsel des silbernen Dreieck
(1966) - A Man Could Get Killed
(1965) - Studie strachu
(1965) - Milostná dobrodružství Moll Flandersové
(1965) - Lady L
(1964) - Pušky v Batasi
(1963) - Heavens Above!
(1963) - The Comedy Man
(1963) - Carry On Jack
(1962) - The Iron Maiden
(1962) - The Brain
(1962) - The Amorous Prawn
(1961) - Petticoat Pirates
(1961) - On the Fiddle
(1961) - The Night We Dropped a Clanger
(1960) - Švýcarský Robinson
(1960) - Sotto dieci bandiere
(1960) - The Pure Hell of St. Trinian's
(1960) - A French Mistress
(1960) - Follow That Horse!
(1959) - Zkáza Mary Deare
(1959) - The Navy Lark
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - Indiskrétní příběh
(1958) - Happy Is the Bride
(1958) - A Tale of Two Cities
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - The Admirable Crichton
(1956) - 23 Paces to Baker Street
(1956) - True as a Turtle
(1956) - It's Great to Be Young!
(1955) - Pět lupičů a stará dáma
(1955) - The Court Jester
(1955) - The Constant Husband
(1954) - Isn't Life Wonderful!
(1954) - For Better, for Worse
(1954) - Father Brown
(1952) - I Believe in You
(1952) - His Excellency
(1951) - Muž v bílém obleku
(1951) - Kouzelná skříňka
(1950) - Tony Draws a Horse
(1949) - Pod obratníkem Kozoroha
(1949) - The Chiltern Hundreds
(1949) - Dear Mr. Prohack
(1948) - The Weaker Sex
(1948) - The First Gentleman
(1948) - Quartet
(1947) - The Woman in the Hall
(1947) - Kapitán Boycotte
(1947) - Hladový vrch
(1946) - Kouzelný smyčec
(1945) - Caesar a Kleopatra
(1941) - The Saint's Vacation
(1941) - Ships with Wings
(1941) - Dangerous Moonlight
(1940) - Two for Danger
(1940) - The Spider
(1940) - She Couldn't Say No
(1940) - Kdo s koho
(1940) - ... A hvězdy mlčí
(1939) - Sons of the Sea
(1939) - Little Ladyship
(1938) - Zmizení staré dámy
(1938) - Smoky Cell
(1938) - The Ringer
(1938) - Old Iron
(1938) - It Might Be You
(1938) - Housemaster
(1938) - The Citadel
(1937) - Storm in a Teacup
(1937) - Osudná cesta
(1936) - The Two of Us
(1936) - Tajemství vynálezce
(1936) - Men of Yesterday
(1936) - Jack of All Trades
(1936) - Her Last Affaire
(1936) - Dishonour Bright
(1935) - Me and Marlborough
(1935) - Foreign Affaires
(1935) - Crime Unlimited
(1934) - The Silver Spoon
(1934) - Princess Charming
(1934) - The Office Wife
(1934) - Nine Forty-Five
(1934) - Little Friend
(1934) - Lady in Danger
(1934) - Flat Number Three
(1934) - Dirty Work
(1934) - The Blue Squadron
(1933) - The Golden Cage
(1933) - A Cuckoo in the Nest
Spoluherci ve filmu "Quartet":
(*1921) Dirk Bogarde

(*1908) Bernard Lee

(*1907) James Robertson Justice

(*1914) Ken Annakin (režisér)

(*1879) Ernest Thesiger

(*1906) Hermione Baddeley

(*1891) Françoise Rosay

(*1925) Mai Zetterling

(*1925) Honor Blackman

(*1882) Henry Edwards

(*1897) Harold French (režisér)

(*1903) Wilfrid Hyde-White

(*1901) Naunton Wayne

(*1925) George Cole

(*1929) Susan Shaw

(*1890) George Merritt

(*1897) Basil Radford



Tranzitní horoskop (1948)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
5°01’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
6°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
2°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
5°40’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
18°35’
Střelec
15°14’
SaturnSaturn:
Štír
25°12’
Lev
21°57’
UranUran:
Štír
25°24’
Blíženci
23°29’
NeptunNeptun:
Blíženci
22°25’
Váhy
12°56’
PlutoPluto:
Blíženci
14°42’
Lev
14°29’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°08’
Býk
20°47’
Černá LunaLilith:
Býk
29°50’
Vodnář
7°24’
CheirónCheirón:
Štír
10°32’
Štír
20°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »