panna

Charlie Sheen
(1992): Diamonds on the Silver Screen

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.9. 1965 - 22:48h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Charlie Sheen - Film: Diamonds on the Silver Screen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Charlie Sheen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Paranormal Activity Security Squad
(2016) - Nine Eleven
(2015) - Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum (hudební videoklip)
(2013) - Arianna featuring Pitbull: Sexy People (hudební videoklip)
(2013) - Milius
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2013) - Scary Movie 5
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Katie
(2012) - She Wants Me
(2012) - Prozření Charlieho Swana III
(2012) - Foodfight!
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - Drew Carey's Improv-A-Ganza
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Charlie Sheen: Bad Boy on the Edge
(2011) - Winning Recipes
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2010) - Na doraz
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Provinilá srdce
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Velká rána
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - The Making of Bret Michaels
(2002) - A&E Biography: Charlie Sheen
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Zeptejte se Cindy
(2000) - Money Never Sleeps
(2000) - Famous
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Králové sexu
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - High Tension, Low Budget (The Making of a Letter From Death Row)
(1999) - Zítra se žením
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Sugar Hill (TV seriál)
(1998) - Junket Whore
(1998) - Prachy k likvidaci
(1998) - Polda
(1998) - Dopis z cely smrti
(1998) - Bestie
(1997) - Teror
(1997) - Temné spiknutí
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Discovery Mars
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Loose Women
(1996) - Invaze
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Frame by Frame
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Senzační únos
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - První liga 2
(1994) - Nebezpečné pády
(1994) - Charlie Sheen's Stunts Spectacular
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Tři mušketýři
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Oliver Stone
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Diamonds on the Silver Screen
(1992) - Ve stínu gangu
(1992) - Amazing Stories: Book Three
(1991) - Žhavé výstřely
(1990) - Zelenáč
(1990) - Rychlopalba
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Muži při práci
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Hora odvahy
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Tale of Two Sisters
(1989) - První liga
(1989) - Comicitis
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1988) - Never on Tuesday
(1988) - Mladé pušky
(1987) - Země nikoho
(1987) - Wall Street
(1987) - Three for the Road
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Wisdom
(1986) - Volný den Ferrise Buellera
(1986) - Lucas
(1986) - A Life in the Day
(1986) - Četa
(1986) - Černý přízrak
(1985) - Out of the Darkness
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Kluci od vedle
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1984) - Rudý úsvit
(1984) - Mlčení srdce
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1973) - Zapadákov
Spoluherci ve filmu "Diamonds on the Silver Screen":
(*1931) James Earl Jones

(*1947) Glenn Close

(*1942) Barry Levinson

(*1918) Teresa Wright

(*1952) Bob Costas



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
23°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
9°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Ryby
14°00’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
14°58’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
17°35’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
15°55’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°56’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°32’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
20°38’
Lev
8°17’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
1°56’
4. IC:
Lev
8°35’
7. DSC:
Střelec
1°56’
10. MC:
Vodnář
8°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »