panna

Charlie Sheen
(1996): The Daily Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.9. 1965 - 22:48h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Charlie Sheen - Film: The Daily Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Charlie Sheen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Paranormal Activity Security Squad
(2016) - Nine Eleven
(2015) - Dimitri Vegas & Like Mike vs Ummet Ozcan - The Hum (hudební videoklip)
(2013) - Arianna featuring Pitbull: Sexy People (hudební videoklip)
(2013) - Milius
(2013) - The Goldbergs (TV seriál)
(2013) - Scary Movie 5
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - 2012 MTV Movie Awards
(2012) - Katie
(2012) - She Wants Me
(2012) - Prozření Charlieho Swana III
(2012) - Foodfight!
(2012) - Anger Management (TV seriál)
(2011) - Drew Carey's Improv-A-Ganza
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Charlie Sheen: Bad Boy on the Edge
(2011) - Winning Recipes
(2010) - Wall Street: Peníze nikdy nespí
(2010) - Na doraz
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Provinilá srdce
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell - Volume 2
(2004) - On-Air with Ryan Seacrest
(2004) - Making 'Scary Movie 3'
(2004) - Velká rána
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Scary Movie 3
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - The Making of Bret Michaels
(2002) - A&E Biography: Charlie Sheen
(2001) - Revealed with Jules Asner
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Zeptejte se Cindy
(2000) - Money Never Sleeps
(2000) - Famous
(2000) - Artists of Hell's Kitchen
(2000) - Králové sexu
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - High Tension, Low Budget (The Making of a Letter From Death Row)
(1999) - Zítra se žením
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Sugar Hill (TV seriál)
(1998) - Junket Whore
(1998) - Prachy k likvidaci
(1998) - Polda
(1998) - Dopis z cely smrti
(1998) - Bestie
(1997) - Teror
(1997) - Temné spiknutí
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Discovery Mars
(1996) - The Daily Show
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Loose Women
(1996) - Invaze
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Frame by Frame
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - Senzační únos
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - První liga 2
(1994) - Nebezpečné pády
(1994) - Charlie Sheen's Stunts Spectacular
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Tři mušketýři
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Oliver Stone
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Diamonds on the Silver Screen
(1992) - Ve stínu gangu
(1992) - Amazing Stories: Book Three
(1991) - Žhavé výstřely
(1990) - Zelenáč
(1990) - Rychlopalba
(1990) - Námořní pěchota
(1990) - Muži při práci
(1990) - Hra s ohněm
(1990) - Hora odvahy
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Tale of Two Sisters
(1989) - První liga
(1989) - Comicitis
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1988) - Never on Tuesday
(1988) - Mladé pušky
(1987) - Země nikoho
(1987) - Wall Street
(1987) - Three for the Road
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Wisdom
(1986) - Volný den Ferrise Buellera
(1986) - Lucas
(1986) - A Life in the Day
(1986) - Četa
(1986) - Černý přízrak
(1985) - Out of the Darkness
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Kluci od vedle
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1984) - Rudý úsvit
(1984) - Mlčení srdce
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1973) - Zapadákov
Spoluherci ve filmu "The Daily Show":
(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1952) Liam Neeson

(*1961) George Clooney

(*1942) Harrison Ford

(*1953) Pierce Brosnan

(*1975) Drew Barrymore

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1958) Tim Robbins

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1967) Vin Diesel

(*1943) Christopher Walken

(*1965) Ben Stiller

(*1981) Natalie Portman

(*1937) Anthony Hopkins

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1971) David Arquette

(*1958) Alec Baldwin

(*1961) Woody Harrelson

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1963) Mike Myers

(*1969) Matthew Perry

(*1954) Dennis Quaid

(*1944) Harold Ramis

(*1945) Tom Selleck

(*1950) Martin Short

(*1951) Robin Williams

(*1964) Sandra Bullock

(*1975) Angelina Jolie

(*1964) Rosie Perez

(*1980) Christina Ricci

(*1932) Peter O'Toole

(*1982) Anna Paquin

(*1965) John C. Reilly

(*1966) Adam Sandler

(*1968) Brendan Fraser

(*1955) Billy Bob Thornton

(*1968) Gillian Anderson

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1964) Marisa Tomei

(*1964) Famke Janssen

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1940) Dan Hedaya

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1979) Kate Hudson

(*1960) Colin Firth

(*1970) Vince Vaughn

(*1972) Carmen Electra

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1969) Jack Black

(*1979) Rachael Leigh Cook

(*1949) Brent Spiner

(*1943) Eric Idle

(*1967) Jamie Foxx

(*1957) Denis Leary

(*1942) Billy Connolly

(*1959) Tracey Ullman

(*1974) Natasha Henstridge

(*1970) Jason Lee

(*1964) Don Cheadle

(*1958) Kevin Sorbo

(*1946) John Waters

(*1973) Adrien Brody

(*1970) Sean Hayes

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1967) Paul Giamatti

(*1969) Peter Dinklage

(*1954) Michael Moore

(*1971) Johnny Knoxville

(*1962) Eddie Izzard

(*1940) Ringo Starr

(*1956) Nathan Lane

(*1948) John Ritter

(*1951) Cheryl Ladd

(*1964) Janeane Garofalo

(*1973) Tyra Banks

(*1973) Dave Chappelle

(*1917) Phyllis Diller

(*1971) Jamie Luner

(*1980) Jake Gyllenhaal

(*1976) Fred Savage

(*1968) Billy Crudup

(*1971) Michael C. Hall

(*1947) Kareem Abdul-Jabbar

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1942) Ian McShane

(*1962) Craig Ferguson

(*1969) Paul Rudd

(*1972) The Rock

(*1967) Will Ferrell

(*1969) David Boreanaz

(*1947) Larry David



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°21’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
25°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
23°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
18°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
9°25’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Ryby
14°00’
Ryby
19°25’
UranUran:
Panna
14°58’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Štír
17°35’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Panna
15°55’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
8°56’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
6°32’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Ryby
20°38’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Blíženci
1°56’
4. IC:
Lev
8°35’
7. DSC:
Střelec
1°56’
10. MC:
Vodnář
8°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »