vahy

Chris Penn
(1992): Kožené bundy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 40 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Chris Penn - Film: Kožené bundy
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chris Penn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Boulevard of Broken Dreams (TV seriál)
(2006) - Best of Chris Isaak (hudební videoklip)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Holly
(2006) - Darwinovy ceny
(2005) - Juarez: Stages of Fear
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Palindromy
(2004) - Když se setmí
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Ostrov pohody
(2003) - Inkognito
(2003) - The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
(2002) - AFP: American Fighter Pilot (TV seriál)
(2002) - Zloději z Harvardu
(2002) - Vzorec pro vraždu
(2002) - Vykoupení
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Kiss Kiss (Bang Bang)
(2001) - Corky Romano - Noční můra mafie
(2000) - Chléb a růže
(1999) - Cement
(1999) - Bar Florentine
(1998) - Křižovatka smrti
(1998) - Flagpole Special
(1998) - Family Attraction
(1998) - Drsňák
(1997) - Stopa masového vraha
(1997) - Lhář
(1997) - The Boy's Club
(1996) - Pohřeb
(1996) - Cesta mrtvého muže (TV seriál)
(1996) - Cannes Man
(1996) - Boss
(1995) - Úder pěstí
(1995) - Tři muži v negližé
(1995) - Sacred Cargo
(1995) - Pod bláznivým měsícem
(1994) - Who Do You Think You're Fooling?
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Fiktivní zločiny
(1993) - Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
(1993) - Prostřihy
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
(1993) - Josh a S.A.M.
(1993) - Chytlavá šance
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1993) - Beethoven 2
(1992) - Gomorron
(1992) - Kožené bundy
(1992) - Gauneři
(1991) - Gangsteři
(1991) - Future Kick
(1989) - Návrat od řeky Kwai
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
(1987) - Made In USA
(1986) - Tváří v tvář smrti
(1985) - North Beach and Rawhide
(1985) - Bledý jezdec
(1984) - The Wild Life
(1984) - Footloose
(1983) - Správná hra
(1983) - Dravé ryby
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Charlie and the Talking Buzzard
Spoluherci ve filmu "Kožené bundy":
(*1962) Cary Elwes

(*1964) Bridget Fonda

(*1961) D. B. Sweeney

(*1962) James LeGros

(*1942) Marshall Bell

(*1950) Jon Polito

(*1962) Ginger Lynn Allen



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
16°58’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
15°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
26°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
0°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
4°24’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
1°10’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Ryby
11°29’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Panna
17°12’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
18°33’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
17°11’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
7°00’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Vodnář
10°35’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Ryby
19°02’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »