kozoroh

Chris Wiggins
(1984): Chlapec ze zátoky

Narození:
Místo:
Blackpool, Anglie
Země:
Věk:
87 let
Chris Wiggins - Film: Chlapec ze zátoky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1984, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1984 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Chris Wiggins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
(2005) - Naši otcové
(2005) - Four Minutes
(2003) - Pianistova dcera
(2002) - Franklinovy kouzelné Vánoce
(2001) - Pecola (TV seriál)
(2000) - Redwall: The Movie
(2000) - Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
(1999) - Redwall (TV seriál)
(1999) - Babar král slonů
(1998) - Svědectví krve
(1998) - Pippi Longstocking (TV seriál)
(1998) - Obhájci: Nenávist
(1998) - Bouřlivý mys
(1998) - Birdz (TV seriál)
(1996) - Windsorský protokol
(1996) - Sins of Silence
(1995) - Hlasy ze zamčeného pokoje
(1995) - Černý lišák 2: Cena za mír
(1995) - Černý lišák 1
(1995) - Butterbox Babies
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1992) - A Cry in the Night
(1991) - Mark Twain and Me
(1991) - Manželské rošády
(1989) - Divided Loyalties
(1989) - Babar hrdinou
(1989) - Babar (TV seriál)
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Mariah (TV seriál)
(1987) - The Liberators
(1987) - Ford: Muž a stroj
(1987) - Dinosaucers (TV seriál)
(1986) - Starostliví medvídkové 2
(1985) - Starostliví medvídci (TV seriál)
(1985) - Jimmy Valentine
(1984) - Strawberry Shortcake Meets the Berrykins
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1983) - Strawberry Shortcake: A Housewarming Suprise
(1983) - Rock & Rule
(1983) - Cook a Peary: Boj o severní pól
(1983) - A Case of Libel
(1982) - Příšery
(1981) - Escape from Iran: The Canadian Caper
(1981) - Billy Goat's Bluff (Korza Dereza)
(1980) - The Courage of Kavik, The Wolf Dog
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Rozhněvaný muž
(1979) - Riel
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - Intergalactic Thanksgiving
(1979) - Fish Hawk
(1979) - An American Christmas Carol
(1978) - Voice of the Fugitive
(1978) - Two Solitudes
(1978) - Hazardní hra
(1977) - Welcome to Blood City
(1977) - Proč střílet učitele
(1976) - Swiss Family Robinson (TV seriál)
(1974) - The National Dream: Building the Impossible Railway (TV seriál)
(1973) - Znak Neptuna
(1973) - Tom Sawyer
(1971) - Paul Bernard, Psychiatrist (TV seriál)
(1970) - Grizzly král hor
(1968) - The Best Damn Fiddler from Calabogie to Kaladar
(1967) - Spider-Man (TV seriál)
(1967) - Hatch's Mill (TV seriál)
(1966) - Rocket Robin Hood (TV seriál)
(1966) - A Question of Identity: War of 1812
(1966) - Once Upon a Prime Time
(1966) - Mighty Thor (TV seriál)
(1966) - The Marvel Superheroes (TV seriál)
(1966) - Julius Caesar
(1964) - Moment of Truth (TV seriál)
(1962) - Vacation Time (TV seriál)
(1961) - William Lyon Mackenzie: A Friend to His Country
Spoluherci ve filmu "Chlapec ze zátoky":
(*1966) Kiefer Sutherland

(*1938) Liv Ullmann

(*1920) Daniel Petrie (režisér)

(*1932) Stéphane Audran

(*1950) Mathieu Carrière

(*1951) David Ferry

(*1928) Peter Donat

(*1946) Alan Scarfe

(*1949) Josephine Chaplin

(*1963) Pauline Lafont

(*1930) Claude Bolling (hudební skladatel)

(*1968) Leah Pinsent



Tranzitní horoskop (1984)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°20’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
20°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°02’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
7°14’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°33’
Střelec
26°01’
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°11’
Štír
13°58’
UranUran:
Beran
11°40’
Střelec
11°09’
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
Střelec
29°21’
PlutoPluto:
Rak
19°44’
Štír
1°47’
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°56’
Blíženci
14°30’
Černá LunaLilith:
Ryby
7°12’
Ryby
2°15’
CheirónCheirón:
Býk
14°03’
Býk
28°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »