rak

Courtney Love
(1999): 200 cigaret

Pohlaví:
Žena
Narození:
9.7. 1964 - 14:08h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, kytaristka
Courtney Love - Film: 200 cigaret
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Courtney Love - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kurt Cobain: Montage of Heck
(2015) - Empire (TV seriál)
(2014) - R.E.M. by MTV
(2014) - Fall Out Boy: The Young Blood Chronicles
(2012) - Sunset Strip
(2012) - Hit So Hard
(2011) - Bob and the Monster
(2010) - The BRIT Awards 2010
(2010) - Straight to Hell Returns
(2008) - Pamela - žiju si, jak chci
(2006) - Kurt Cobain - About a Son
(2005) - Comedy Central Roast of Pamela Anderson
(2005) - Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
(2004) - Courtney Love - Mono (hudební videoklip)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2002) - Conversations from the Edge with Carrie Fisher
(2002) - Back to Hell
(2002) - 24 hodin
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Crossover
(2001) - Last Party 2000
(2001) - Eminem: Behind the Mask
(2001) - Julie Johnson
(2000) - Man on the Moon: Behind the Moonlight
(2000) - Bounce: Behind the Velvet Rope
(2000) - Krvavé tajemství
(1999) - Clara Bow: Discovering the It Girl
(1999) - 200 cigaret
(1999) - Muž na Měsíci
(1998) - Hole: Malibu (hudební videoklip)
(1998) - Hole - Celebrity Skin (hudební videoklip)
(1998) - Hole - Awful (hudební videoklip)
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - The Righteous Babes
(1998) - Prostory Theodora Pištěka
(1998) - Kurt & Courtney
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Off the Menu: The Last Days of Chasen's
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Hole: Gold Dust Woman (hudební videoklip)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Not Bad for a Girl
(1996) - Lid versus Larry Flynt
(1996) - Líbánky bez ženicha
(1996) - Basquiat
(1994) - Hole - Violet (hudební videoklip)
(1994) - Howard Stern
(1994) - No Alternative Girls
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - 1991: The Year Punk Broke
(1988) - Tapeheads
(1987) - Přímo do pekla
(1986) - Sid a Nancy
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1964) - Top of the Pops
Spoluherci ve filmu "200 cigaret":
(*1972) Ben Affleck

(*1980) Christina Ricci

(*1979) Kate Hudson

(*1970) Nicole Ari Parker

(*1964) Janeane Garofalo

(*1973) Dave Chappelle

(*1975) Casey Affleck

(*1970) Jay Mohr

(*1969) Paul Rudd

(*1970) Martha Plimpton

(*1965) Angela Featherstone

(*1950) David Johansen

(*1982) Gaby Hoffmann

(*1954) Elvis Costello

(*1950) Mark Mothersbaugh (hudební skladatel)

(*1965) Brian McCardie

(*1970) Catherine Kellner



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
17°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
23°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
1°37’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
20°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
19°35’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Ryby
4°32’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
7°18’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
15°08’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
12°09’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°14’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Střelec
19°45’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
18°38’
Štír
29°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
26°20’
4. IC:
Vodnář
0°13’
7. DSC:
Beran
26°20’
10. MC:
Lev
0°13’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »