vahy

Daeg Faerch
(2007): Halloween

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Halloween
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Halloween":
(*1944) Danny Trejo

(*1950) Brad Dourif

(*1943) Malcolm McDowell

(*1955) William Forsythe

(*1948) Dee Wallace

(*1944) Udo Kier

(*1948) John Carpenter (scénárista)

(*1977) Danielle Harris

(*1965) Rob Zombie (režisér)

(*1965) Rob Zombie (scénárista)

(*1965) Rob Zombie (producent)

(*1959) Clint Howard

(*1940) Richard Lynch

(*1989) Scout Taylor-Compton

(*1947) Sybil Danning

(*1965) Courtney Gains

(*1949) Leslie Easterbrook

(*1963) Daniel Roebuck

(*1970) Sheri Moon Zombie

(*1939) Sid Haig

(*1966) Tyler Mane

(*1984) Hanna Hall

(*1967) Lew Temple

(*1992) Daryl Sabara

(*1951) Bill Moseley

(*1950) Tom Towles

(*1948) Ken Foree

(*1996) Skyler Gisondo

(*1979) Kristina Klebe

(*1986) Adam Weisman

(*1963) Richmond Arquette

(*1942) Phil Parmet (kameraman)

(*1945) Micky Dolenz



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Lev
24°26’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »