vahy

Daeg Faerch
(2007): Halloween

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Halloween
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Halloween":
(*1944) Danny Trejo

(*1950) Brad Dourif

(*1943) Malcolm McDowell

(*1955) William Forsythe

(*1948) Dee Wallace

(*1944) Udo Kier

(*1948) John Carpenter (scénárista)

(*1977) Danielle Harris

(*1965) Rob Zombie (režisér)

(*1965) Rob Zombie (scénárista)

(*1965) Rob Zombie (producent)

(*1959) Clint Howard

(*1940) Richard Lynch

(*1989) Scout Taylor-Compton

(*1947) Sybil Danning

(*1965) Courtney Gains

(*1949) Leslie Easterbrook

(*1963) Daniel Roebuck

(*1970) Sheri Moon Zombie

(*1939) Sid Haig

(*1966) Tyler Mane

(*1984) Hanna Hall

(*1967) Lew Temple

(*1992) Daryl Sabara

(*1951) Bill Moseley

(*1950) Tom Towles

(*1948) Ken Foree

(*1996) Skyler Gisondo

(*1979) Kristina Klebe

(*1986) Adam Weisman

(*1963) Richmond Arquette

(*1942) Phil Parmet (kameraman)

(*1945) Micky Dolenz



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Lev
24°26’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Vodnář
7°49’

Dnes se narodili
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Menzel
(*1901 - 1975) novinář, překladatel a spisovatel dětských knih, otec Jiřího Menzela

Rusko car Mikuláš II. Alexandrovič
(*1868 - 1918) poslední ruský car

Německo Alexandra Fjodorovna Hessenská
(*1872 - 1918) princezna hesenská, sňatkem poslední ruská carevna

Rusko Velkokněžna Anastázie Nikolajevna Ruská
(*1901 - 1918) nejmladší dcera posledního panovníka Ruského impéria, cara Mikuláše II.

Rusko Velkokněžna Taťána Nikolajevna
(*1897 - 1918) Velkokněžna ruská



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »