vahy

Daeg Faerch
(2010): Happiness Runs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Happiness Runs
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Happiness Runs":
(*1958) Andie MacDowell

(*1944) Rutger Hauer

(*1955) Mark Boone Junior

(*1954) Richard Edson

(*1959) Kevin Gage

(*1984) Hanna Hall

(*1961) Bonita Friedericy

(*1985) Shiloh Fernandez

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)

(*1975) Harmony Blossom

(*1988) Jesse Plemons



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Váhy
4°31’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »