vahy

Daeg Faerch
(2010): Happiness Runs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Happiness Runs
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Happiness Runs":
(*1958) Andie MacDowell

(*1944) Rutger Hauer

(*1955) Mark Boone Junior

(*1954) Richard Edson

(*1959) Kevin Gage

(*1984) Hanna Hall

(*1961) Bonita Friedericy

(*1985) Shiloh Fernandez

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)

(*1975) Harmony Blossom

(*1988) Jesse Plemons



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Váhy
4°31’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »