vahy

Daeg Faerch
(2010): Happiness Runs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Happiness Runs
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2010, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2010 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Happiness Runs":
(*1958) Andie MacDowell

(*1944) Rutger Hauer

(*1955) Mark Boone Junior

(*1954) Richard Edson

(*1959) Kevin Gage

(*1984) Hanna Hall

(*1961) Bonita Friedericy

(*1985) Shiloh Fernandez

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)

(*1975) Harmony Blossom

(*1988) Jesse Plemons



Tranzitní horoskop (2010)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Vodnář
26°27’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Váhy
4°31’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Ryby
23°06’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Vodnář
24°35’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
3°19’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Kozoroh
21°36’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Vodnář
10°14’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Vodnář
23°08’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »