vahy

Daeg Faerch
(2016): Devotion

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Devotion
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Devotion":
(*1960) Daniel Baldwin

(*1939) John Amos

(*1958) Kevin Sorbo

(*1954) Don 'The Dragon' Wilson

(*1955) Kane Hodder

(*1955) Billy Blanks

(*1942) Robert Miano

(*1959) Matthias Hues

(*1993) Taylor Dooley

(*1951) Bill Moseley

(*1947) Larry Wilcox

(*1976) Vladimir Kličko

(*1985) Natalie Gal

(*1980) Mindy Robinson

(*1999) Michael May



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Střelec
11°11’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Robert Preston
(*1918 - 1987) herec

Francie Nadar
(*1820 - 1910) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Spojené státy Leo Fender
(*1909 - 1991) výrobce, vynálezce kytar

Německo Wolfgang Wagner
(*1919 - 2010) operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Velká Británie Robert Urquhart
(*1921 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »