vahy

Daeg Faerch
(2016): Devotion

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Devotion
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Devotion":
(*1960) Daniel Baldwin

(*1939) John Amos

(*1958) Kevin Sorbo

(*1954) Don 'The Dragon' Wilson

(*1955) Kane Hodder

(*1955) Billy Blanks

(*1942) Robert Miano

(*1959) Matthias Hues

(*1993) Taylor Dooley

(*1951) Bill Moseley

(*1947) Larry Wilcox

(*1976) Vladimir Kličko

(*1985) Natalie Gal

(*1980) Mindy Robinson

(*1999) Michael May



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Střelec
11°11’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Zítra slaví narozeniny
Kanada Donald Sutherland
(*1935) herec

Spojené státy James Cagney
(*1899) herec

Česká republika Heda Čechová
(*1928) hlasatelka, poslankyně, matka Vladimíra Čecha ml.

Německo Angela Merkel
(*1954) politička, kancléřka

Velká Británie Camilla vévodkyně z Cornwallu
(*1947) Její královská Výsost vévodkyně z Cornwallu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John F. Kennedy Jr.
(*1960 - 1999) herec, novinář, právník, pilot, vydavatel časopisu, syn JFK

Belgie Morris
(*1923 - 2001) spisovatel, kreslíř

Rakousko Karel Klostermann
(*1848 - 1923) spisovatel s regionálním zaměřením na oblast Šumavy

Rusko car Ivan VI. Antonovič
(*1740 - 1764) ruský car

Francie Patrick Dewaere
(*1947 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »