vahy

Daeg Faerch
(2016): Devotion

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Morden, Manitoba
Země:
Věk:
26 let
Povolání:
herec
Daeg Faerch - Film: Devotion
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daeg Faerch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Devotion":
(*1960) Daniel Baldwin

(*1939) John Amos

(*1958) Kevin Sorbo

(*1954) Don 'The Dragon' Wilson

(*1955) Kane Hodder

(*1955) Billy Blanks

(*1942) Robert Miano

(*1959) Matthias Hues

(*1993) Taylor Dooley

(*1951) Bill Moseley

(*1947) Larry Wilcox

(*1976) Vladimir Kličko

(*1985) Natalie Gal

(*1980) Mindy Robinson

(*1999) Michael May



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
4°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
19°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
14°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
2°52’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
8°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
27°12’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Vodnář
12°06’
Střelec
11°11’
UranUran:
Kozoroh
14°03’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°10’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Štír
21°04’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°28’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Vodnář
27°49’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Lev
19°35’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »