byk

Daisy Earles
(1939): Čaroděj ze země Oz

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Stolpen
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Daisy Earles - Film: Čaroděj ze země Oz
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daisy Earles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čaroděj ze země Oz":
(*1922) Judy Garland

(*1894) King Vidor (režisér)

(*1899) George Cukor (režisér)

(*1883) Victor Fleming (režisér)

(*1916) Adriana Caselotti

(*1902) Harry Earles

(*1911) George Seaton (scénárista)

(*1899) Norman Taurog (režisér)

(*1900) Mervyn LeRoy (režisér)

(*1869) Charley Grapewin

(*1890) Frank Morgan

(*1884) Billie Burke

(*1915) Meinhardt Raabe

(*1904) Ray Bolger

(*1892) Pinto Colvig

(*1888) Bobby Watson

(*1887) Charles Irwin

(*1908) Buddy Ebsen

(*1895) Bert Lahr

(*1898) Jack Haley

(*1896) Rolfe Sedan

(*1902) Margaret Hamilton

(*1895) Harold Rosson (kameraman)

(*1856) L. Frank Baum (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
8°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
14°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
2°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°40’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Ryby
23°33’
Beran
11°30’
UranUran:
Kozoroh
12°39’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Rak
10°14’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Blíženci
22°14’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°31’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Rak
2°25’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Vodnář
17°55’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »