byk

Daisy Earles
(1939): Čaroděj ze země Oz

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Stolpen
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Daisy Earles - Film: Čaroděj ze země Oz
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1939, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1939 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daisy Earles - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čaroděj ze země Oz":
(*1922) Judy Garland

(*1894) King Vidor (režisér)

(*1899) George Cukor (režisér)

(*1883) Victor Fleming (režisér)

(*1916) Adriana Caselotti

(*1902) Harry Earles

(*1911) George Seaton (scénárista)

(*1899) Norman Taurog (režisér)

(*1900) Mervyn LeRoy (režisér)

(*1869) Charley Grapewin

(*1890) Frank Morgan

(*1884) Billie Burke

(*1915) Meinhardt Raabe

(*1904) Ray Bolger

(*1892) Pinto Colvig

(*1888) Bobby Watson

(*1887) Charles Irwin

(*1908) Buddy Ebsen

(*1895) Bert Lahr

(*1898) Jack Haley

(*1896) Rolfe Sedan

(*1902) Margaret Hamilton

(*1895) Harold Rosson (kameraman)

(*1856) L. Frank Baum (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1939)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
8°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
25°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
14°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
2°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
11°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
6°40’
Ryby
0°31’
SaturnSaturn:
Ryby
23°33’
Beran
11°30’
UranUran:
Kozoroh
12°39’
Býk
14°01’
NeptunNeptun:
Rak
10°14’
Panna
23°19’
PlutoPluto:
Blíženci
22°14’
Lev
0°48’
S.UzelS.Uzel:
Rak
27°31’
Štír
14°51’
Černá LunaLilith:
Rak
2°25’
Vodnář
1°13’
CheirónCheirón:
Vodnář
17°55’
Rak
6°53’

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »