vahy

Dale Dye
(1993): Nebe a země

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Nebe a země
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Nebe a země":
(*1946) Tommy Lee Jones

(*1932) Debbie Reynolds

(*1961) Joan Chen

(*1940) Haing S. Ngor

(*1946) Oliver Stone (scénárista)

(*1946) Oliver Stone (režisér)

(*1942) Marshall Bell

(*1960) Robert John Burke

(*1953) Timothy Carhart

(*1966) Vivian Wu

(*1950) Michael Paul Chan

(*1962) Tim Guinee

(*1943) Conchata Ferrell

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1984) Sean Stone

(*1962) Dustin Nguyen

(*1955) Robert Richardson (kameraman)

(*1953) Kitaró (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Lev
22°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »