vahy

Dale Dye
(2004): Vincentův svět (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cape Girardeau
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Dale Dye - Film: Vincentův svět (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dale Dye - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sniper: Special Ops
(2016) - Range 15
(2016) - First Platoon
(2015) - The Green Ghost
(2014) - Očista: Anarchie
(2014) - Letadla 2: Hasiči a záchranáři
(2013) - Blízko od sebe
(2011) - USS Franklin: Navrácená čest
(2011) - Lt. Dan Band: For the Common Good
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2010) - The Making of 'Last of the Mohicans'
(2010) - Zatím spolu, zatím živi
(2007) - Music Within
(2006) - Naked Run
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - 6. Batalion
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2004) - Saving Private Ryan: Boot Camp
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - Nezvěstný syn
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2001) - A Tour of the Inferno: Revisiting 'Platoon'
(2001) - The Making of 'Band of Brothers'
(2001) - Charlie Sheen - hollywoodský divoch
(2001) - Spy Game
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Krvavá volba
(1999) - Vzpoura v Port Chicagu
(1999) - Stůl pro jednoho
(1998) - Return to Normandy
(1998) - Into the Breach: 'Saving Private Ryan'
(1998) - Zachraňte vojína Ryana
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1998) - Air America (TV seriál)
(1997) - Tvrdí chlapi
(1997) - Ještě blbější
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Within the Rock
(1996) - Seržant Bilko
(1996) - Mission: Impossible
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Smrtící epidemie
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Operace "Blue Sky"
(1994) - Hlídat Tess
(1993) - Nebe a země
(1993) - Cover Story
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1991) - Sluhové soumraku
(1991) - Operace Žralok
(1991) - JFK
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Ohnivá eskadra
(1990) - Kid
(1990) - Čtvrtá válka
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - Patrola prokletých
(1989) - Oběti války
(1989) - Neónová říše
(1989) - Navždy
(1989) - Narozen 4. července
(1989) - Favoritka
(1988) - Supercarrier (TV seriál)
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Četa
Spoluherci ve filmu "Vincentův svět (TV seriál)":
(*1959) Val Kilmer

(*1943) Malcolm McDowell

(*1951) Stellan Skarsgård

(*1974) Giovanni Ribisi

(*1951) Stephen Tobolowsky

(*1961) Tom Sizemore

(*1956) William Fichtner

(*1970) Matt Damon

(*1964) Peter Berg

(*1956) Gary Cole

(*1928) Martin Landau

(*1956) Carrie Fisher

(*1939) John Cleese

(*1971) Mark Wahlberg

(*1965) Brooke Shields

(*1946) John Heard

(*1970) Adam Goldberg

(*1984) Mandy Moore

(*1962) Rob Morrow

(*1948) Mercedes Ruehl

(*1984) Scarlett Johansson

(*1971) Luke Wilson

(*1972) Eminem

(*1965) Jeremy Piven

(*1959) Nick Cassavetes

(*1959) Frank Darabont

(*1943) Penny Marshall

(*1949) Randall Wallace

(*1965) Stephen Gaghan

(*1957) Fran Drescher

(*1976) Ali Larter

(*1971) Dru Mouser

(*1965) Kevin Dillon

(*1969) Peter Dinklage

(*1970) Queen Latifah

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1978) Maria Menounos

(*1971) Carla Gugino

(*1965) Jami Gertz

(*1976) Ethan Suplee

(*1974) Seth Green

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1964) Debi Mazar

(*1966) Roger Kumble (režisér)

(*1969) Melinda Clarke

(*1977) Emmanuelle Chriqui

(*1968) Doug Ellin (scénárista)

(*1968) Doug Ellin (režisér)

(*1968) Doug Ellin

(*1972) Amanda Peet

(*1976) Chris Solari

(*1922) Stan Lee

(*1965) Illeana Douglas

(*1969) Sean Combs

(*1966) Tracy Dali

(*1971) Patty Jenkins (režisér)

(*1976) Scott Caan

(*1947) Larry David

(*1956) Larry Charles (režisér)

(*1959) David Frankel (režisér)

(*1970) Anthony Anderson

(*1951) Miguel Sandoval

(*1979) Busy Philipps

(*1963) John Stamos

(*1964) Lenny Kravitz

(*1971) Mary J. Blige

(*1976) Adrian Grenier

(*1972) Scarlett Chorvat

(*1963) Lisa Rinna

(*1974) Leslie Bibb

(*1981) Jamie-Lynn Sigler

(*1974) Laz Alonso

(*1974) Kevin Connolly

(*1979) Jerry Ferrara

(*1977) Andrew Levitas

(*1978) Malin Åkerman

(*1983) Kate Mara

(*1980) Jessica Simpson

(*1975) 50 Cent

(*1987) Bow Wow

(*1983) Holly Valance

(*1980) Sarah Carter

(*1985) Arielle Kebbel

(*1978) Rachel Roberts

(*1980) Samaire Armstrong

(*1957) Andrew Dice Clay

(*1962) Bob Odenkirk

(*1979) Jayma Mays

(*1979) April Scott

(*1988) Sasha Grey

(*1982) Matt Dallas

(*1980) Christina Aguilera

(*1966) Rainn Wilson

(*1986) Leighton Meester

(*1980) Tip Harris

(*1979) Rhys Coiro

(*1979) Brianna Brown

(*1956) Bob Saget

(*1975) Shanna Moakler



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
8°38’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°34’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
26°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
15°49’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
10°35’
Rak
9°42’
UranUran:
Blíženci
12°58’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Váhy
4°24’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Rak
23°16’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Panna
25°54’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Panna
24°55’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »