beran

Daniel Stach
(2015): TýTý 2014

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
30 let
Povolání:
herec
Daniel Stach - Film: TýTý 2014
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daniel Stach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "TýTý 2014":
(*1939) Karel Gott

(*1949) Bolek Polívka

(*1941) Iva Janžurová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1974) Zuzana Fialová

(*1934) Jana Štěpánková

(*1947) Viktor Preiss

(*1966) Pavel Řezníček

(*1957) Marek Eben

(*1943) Jan Vlasák

(*1973) Simona Babčáková

(*1945) Karel Šíp

(*1945) Karel Šíp (scénárista)

(*1972) Sabina Remundová

(*1951) Jiří Vondráček

(*1951) Josef Klíma

(*1963) Karel Voříšek

(*1975) Vojtěch Bernatský

(*1976) Biser Arichtev

(*1980) Václav Noid Bárta

(*1981) Marek Němec

(*1989) Kamila Nývltová



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
12°57’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
14°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
25°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°48’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
27°02’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
5°28’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°29’
Střelec
0°54’
UranUran:
Kozoroh
1°02’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
10°10’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
11°57’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°16’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Lev
25°24’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
23°53’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »