panna

Daniel Stern
(1988): Válka o fazolové pole

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bethesda, Maryland
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Daniel Stern - Film: Válka o fazolové pole
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daniel Stern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Strange Calls
(2014) - Manhattan (TV seriál)
(2014) - Girlfriend in a Coma
(2012) - Vánoční příběh 2
(2011) - California Romanza
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Kdo rozsvítí Vánoce
(2009) - Vyfič!
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Stará známost
(2008) - Otis
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Vegas Baby
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2002) - TVography: The Wonder Years - Comedy Coming of Age
(2001) - Zapadákov
(2001) - Danny (TV seriál)
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Zab tu mrchu!
(1999) - Partners
(1999) - Dilbert (TV seriál)
(1998) - Tourist Trap
(1998) - Šest pohřbů a jedna svatba
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1996) - Blázniví fandové
(1995) - Zmatkář
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Sám doma
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Městský pohár
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Malá monstra
(1989) - Leviathan
(1989) - Friends, Lovers, & Lunatics
(1988) - Víkendová válka
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - Hlásím svoji smrt
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Born in East L.A.
(1986) - Šéfova manželka
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - Key Exchange
(1985) - Hometown (TV seriál)
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - Frankenweenie
(1984) - C.H.U.D.
(1984) - Americký mogul
(1983) - Silvestrovské představení
(1983) - Létající oko
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Bistro
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1980) - One Trick Pony
(1980) - Malý okruh přátel
(1980) - Jsem na řadě
(1979) - Začít znovu
(1979) - A co dál...

Daniel Stern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Válka o fazolové pole":
(*1943) Christopher Walken

(*1936) Robert Redford (režisér)

(*1957) Melanie Griffith

(*1946) John Heard

(*1948) Rubén Blades

(*1935) M. Emmet Walsh

(*1950) Sonia Braga

(*1937) Richard Bradford

(*1947) Chick Vennera

(*1954) Julie Carmen

(*1951) Mike Gomez

(*1934) Dave Grusin (hudební skladatel)

(*1940) John Nichols (spisovatelská předloha)

(*1940) John Nichols (scénárista)

(*1940) James Gammon

(*1929) Jerry Hardin

(*1950) Trinidad Silva



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
4°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
17°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
10°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
4°04’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Střelec
7°54’
Střelec
25°31’
UranUran:
Lev
9°01’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Štír
0°25’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Panna
0°18’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°01’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°28’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°43’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »