panna

Daniel Stern
(1994): Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bethesda, Maryland
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec
Daniel Stern - Film: Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Daniel Stern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Strange Calls
(2014) - Manhattan (TV seriál)
(2014) - Girlfriend in a Coma
(2012) - Vánoční příběh 2
(2011) - California Romanza
(2010) - Tři dny ke svobodě
(2010) - Kdo rozsvítí Vánoce
(2009) - Vyfič!
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Stará známost
(2008) - Otis
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Vegas Baby
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2004) - Fashion News Live
(2003) - Regular Joe (TV seriál)
(2002) - TVography: The Wonder Years - Comedy Coming of Age
(2001) - Zapadákov
(2001) - Danny (TV seriál)
(2000) - AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies
(2000) - Zab tu mrchu!
(1999) - Partners
(1999) - Dilbert (TV seriál)
(1998) - Tourist Trap
(1998) - Šest pohřbů a jedna svatba
(1997) - Big Guns Talk: The Story of the Western
(1996) - Blázniví fandové
(1995) - Zmatkář
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1992) - Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - Sám doma
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Městský pohár
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Malá monstra
(1989) - Leviathan
(1989) - Friends, Lovers, & Lunatics
(1988) - Víkendová válka
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - Hlásím svoji smrt
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - Born in East L.A.
(1986) - Šéfova manželka
(1986) - Hana a její sestry
(1985) - Key Exchange
(1985) - Hometown (TV seriál)
(1984) - Samson and Delilah
(1984) - Frankenweenie
(1984) - C.H.U.D.
(1984) - Americký mogul
(1983) - Silvestrovské představení
(1983) - Létající oko
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Bistro
(1981) - Bláznivá dálnice
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1980) - One Trick Pony
(1980) - Malý okruh přátel
(1980) - Jsem na řadě
(1979) - Začít znovu
(1979) - A co dál...

Daniel Stern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě":
(*1919) Jack Palance

(*1948) Billy Crystal

(*1948) Billy Crystal (scénárista)

(*1957) Jon Lovitz

(*1954) David Paymer

(*1953) Paul Weiland (režisér)

(*1945) Bob Balaban

(*1960) Pruitt Taylor Vince

(*1946) Josh Mostel

(*1931) Noble Willingham

(*1951) Patricia Wettig

(*1949) Beth Grant

(*1973) Jennifer Crystal Foley

(*1959) Marc Shaiman (hudební skladatel)

(*1931) Bill McKinney

(*1948) Lowell Ganz (scénárista)

(*1949) Babaloo Mandel (scénárista)

(*1952) Adrian Biddle (kameraman)

(*1920) Jayne Meadows



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
4°54’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
17°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
25°11’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
10°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
12°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
4°04’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Střelec
7°54’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Lev
9°01’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
0°25’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
0°18’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°01’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°28’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Vodnář
13°43’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »