rak

Danny Glover
(1997): The View

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1946 - 17:03h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Danny Glover - Film: The View
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Danny Glover - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Monster Trucks
(2016) - Terra Infirma
(2016) - Mr. Pig
(2016) - Extortion
(2016) - Dirty Grandpa
(2016) - Darkweb
(2016) - Complete Unknown
(2016) - Back in the Day
(2016) - A Meyers Christmas
(2015) - Caffeinated
(2015) - 83 Days
(2015) - Waffle Street
(2015) - Toxin
(2015) - Pushing Dead
(2015) - Ninja Interlude
(2015) - Long Day Journey
(2015) - Killing Winston Jones
(2015) - Checkmate
(2015) - Gridlocked
(2015) - Food
(2015) - Diablo
(2015) - Consumed
(2015) - Bad Ass 3
(2015) - Asher
(2015) - Andròn - The Black Labyrinth
(2015) - About Scout
(2014) - Agents of Change: Black Students and the Transformation of the American University
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - Tokarev
(2014) - Supremacy
(2014) - Pírkovo dobrodružství
(2014) - The Ninja Immovable Heart
(2014) - Day of the Mummy
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - Bad Asses
(2013) - American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs
(2013) - Tula: The Revolt
(2013) - The Bouquet
(2013) - Space Warriors
(2013) - Shuffleton's Barbershop
(2013) - The Shift
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2013) - Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
(2013) - Chasing Shakespeare
(2013) - Highland Park
(2013) - Extrakce
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Casting By
(2012) - Sins Expiation
(2012) - LUV
(2012) - The Lighthouse
(2012) - The Children's Republic
(2012) - Chapo
(2012) - Hanin zákon
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Black Power
(2011) - Věk draků
(2011) - Son of Morning
(2011) - Mysteria
(2011) - Donovan's Echo
(2010) - Will the Real Terrorist Please Stand Up?
(2010) - New York’ta Beş Minare
(2010) - Mooz-lum
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Legendary
(2010) - I Want to Be a Soldier
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Drahá Alice
(2010) - Alfa a Omega
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The People Speak
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - 2012
(2009) - Noční vlak
(2009) - Nite Tales: The Series (TV seriál)
(2009) - The Harimaya Bridge
(2009) - Down for Life
(2008) - The Garden
(2008) - Africa Unite
(2008) - This Life
(2008) - Slepota
(2008) - Saw 5
(2008) - Prosíme přetočte
(2008) - Gospel Hill
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2008) - Bajky naruby: Želva a zajíc
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Trumbo
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Namibia: The Struggle for Liberation
(2007) - Honeydripper
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2007) - Bez slitování
(2006) - Willie Francis Must Die Again
(2006) - Mezi námi zvířaty
(2006) - Chundelatý pes
(2006) - Dreamgirls
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Bamako
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - The Hour
(2005) - The Peace!
(2005) - Vzpomínky nezaženeš
(2005) - P.N.O.K.
(2005) - Manderlay
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - The Exonerated
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Ruben & Joonas
(2004) - Zeměmoří
(2004) - Saw: Hra o přežití
(2004) - The Cookout
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Pandemic: Facing AIDS
(2003) - The John Garfield Story
(2003) - Noví sousedé
(2003) - The Law and Mr. Lee
(2002) - The Real Eve
(2002) - Independent View (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Ve tři ráno
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2000) - Ennis' Gift
(2000) - Píseň svobody
(2000) - Boesman and Lena
(2000) - Bàttu
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - Scared Straight! 20 Years Later
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - The Monster
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Nevinný výlet
(1998) - Mravenec Z
(1998) - Milovaná
(1997) - The View
(1997) - Can't You Hear the Wind Howl? The Life & Music of Robert Johnson
(1997) - Vyvolávač deště
(1997) - Ringo no usagi
(1997) - Past
(1997) - Na rybách
(1997) - Černá kavalérie
(1997) - Americká divočina
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - America's Dream
(1995) - Operace Slon
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Howard Stern
(1994) - Brisant
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1994) - Kidnapped
(1994) - Andělé
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Svatý z Fort Washingtonu
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Bopha!
(1992) - Gomorron
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - The Talking Eggs
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Lonesome Dove: The Making of an Epic
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Poprask v Harlemu
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Grand Canyon
(1990) - To Sleep with Anger
(1990) - Predátor II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - A Raisin in the Sun
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Dead Man Out
(1988) - Bat 21
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1987) - Place at the Table
(1987) - Mandela
(1986) - Oprah show
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)

Danny Glover - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Danny Glover - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The View":
(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1970) Ethan Hawke

(*1952) Liam Neeson

(*1949) Jessica Lange

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1976) Dominic Monaghan

(*1949) Sigourney Weaver

(*1968) Patricia Arquette

(*1975) Balthazar Getty

(*1956) Geena Davis

(*1948) Kathy Bates

(*1960) Hugh Grant

(*1971) David Arquette

(*1980) Macaulay Culkin

(*1962) Cary Elwes

(*1961) Woody Harrelson

(*1952) Steven Seagal

(*1945) Tom Selleck

(*1955) Gary Sinise

(*1951) Kirstie Alley

(*1956) Carrie Fisher

(*1975) Angelina Jolie

(*1963) Lisa Kudrow

(*1960) Elizabeth Perkins

(*1949) Meryl Streep

(*1976) Reese Witherspoon

(*1962) Amy Yasbeck

(*1932) Peter O'Toole

(*1940) Raquel Welch

(*1967) Pamela Anderson

(*1962) Michelle Yeoh

(*1964) Marisa Tomei

(*1970) Rachel Weisz

(*1939) Lily Tomlin

(*1940) Patrick Stewart

(*1972) Carmen Electra

(*1959) David Hyde Pierce

(*1989) Daniel Radcliffe

(*1967) Lauren Graham

(*1984) Mandy Moore

(*1972) Thandie Newton

(*1977) Brittany Murphy

(*1961) Dylan McDermott

(*1973) James Marsden

(*1963) Brigitte Nielsen

(*1966) Cindy Crawford

(*1964) Courtney Love

(*1957) Shannon Tweed

(*1960) Tony Goldwyn

(*1960) Richard Linklater

(*1957) Fran Drescher

(*1986) Amanda Bynes

(*1970) Sean Hayes

(*1973) Mario López

(*1965) Kevin Dillon

(*1933) Wayne Rogers

(*1973) Ioan Gruffudd

(*1967) Paul Giamatti

(*1978) Cameron Douglas

(*1971) Thalía

(*1965) Rick Hearst

(*1948) John Ritter

(*1978) Maria Menounos

(*1961) Penny Johnson

(*1962) Star Jones

(*1965) Jami Gertz

(*1973) Tyra Banks

(*1962) Marcia Cross

(*1961) Heather Locklear

(*1917) Phyllis Diller

(*1971) Jamie Luner

(*1934) Shirley Jones

(*1939) Tina Turner

(*1976) Candace Cameron Bure

(*1976) Fred Savage

(*1971) Monica Potter

(*1978) Justin Guarini

(*1971) Michael C. Hall

(*1961) Jeff Probst

(*1964) Debi Mazar

(*1942) Ian McShane

(*1963) Hugh Bonneville

(*1945) Debbie Harry

(*1962) Craig Ferguson

(*1969) Melinda Clarke

(*1942) Barbara Parkins

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1945) Jaclyn Smith

(*1986) Lindsay Lohan

(*1972) Antonio Sabato Jr.



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
19°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
19°32’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Rak
28°38’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
20°00’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
6°10’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
11°02’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
18°43’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Střelec
8°44’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Váhy
16°22’
Štír
0°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
24°28’
4. IC:
Beran
14°40’
7. DSC:
Blíženci
24°28’
10. MC:
Váhy
14°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »