rak

Danny Glover
(2013): American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.7. 1946 - 17:03h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
72 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Danny Glover - Film: American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Danny Glover - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Monster Trucks
(2016) - Terra Infirma
(2016) - Mr. Pig
(2016) - Extortion
(2016) - Dirty Grandpa
(2016) - Darkweb
(2016) - Complete Unknown
(2016) - Back in the Day
(2016) - A Meyers Christmas
(2015) - Caffeinated
(2015) - 83 Days
(2015) - Waffle Street
(2015) - Toxin
(2015) - Pushing Dead
(2015) - Ninja Interlude
(2015) - Long Day Journey
(2015) - Killing Winston Jones
(2015) - Checkmate
(2015) - Gridlocked
(2015) - Food
(2015) - Diablo
(2015) - Consumed
(2015) - Bad Ass 3
(2015) - Asher
(2015) - Andròn - The Black Labyrinth
(2015) - About Scout
(2014) - Agents of Change: Black Students and the Transformation of the American University
(2014) - 2047 - Sights of Death
(2014) - Tokarev
(2014) - Supremacy
(2014) - Pírkovo dobrodružství
(2014) - The Ninja Immovable Heart
(2014) - Day of the Mummy
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - Bad Asses
(2013) - American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs
(2013) - Tula: The Revolt
(2013) - The Bouquet
(2013) - Space Warriors
(2013) - Shuffleton's Barbershop
(2013) - The Shift
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2013) - Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
(2013) - Chasing Shakespeare
(2013) - Highland Park
(2013) - Extrakce
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Casting By
(2012) - Sins Expiation
(2012) - LUV
(2012) - The Lighthouse
(2012) - The Children's Republic
(2012) - Chapo
(2012) - Hanin zákon
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Black Power
(2011) - Věk draků
(2011) - Son of Morning
(2011) - Mysteria
(2011) - Donovan's Echo
(2010) - Will the Real Terrorist Please Stand Up?
(2010) - New York’ta Beş Minare
(2010) - Mooz-lum
(2010) - Lidský terč (TV seriál)
(2010) - Legendary
(2010) - I Want to Be a Soldier
(2010) - I'm Still Here
(2010) - Horší než smrt
(2010) - Drahá Alice
(2010) - Alfa a Omega
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The People Speak
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - 2012
(2009) - Noční vlak
(2009) - Nite Tales: The Series (TV seriál)
(2009) - The Harimaya Bridge
(2009) - Down for Life
(2008) - The Garden
(2008) - Africa Unite
(2008) - This Life
(2008) - Slepota
(2008) - Saw 5
(2008) - Prosíme přetočte
(2008) - Gospel Hill
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2008) - Bajky naruby: Želva a zajíc
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Trumbo
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Namibia: The Struggle for Liberation
(2007) - Honeydripper
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2007) - Bez slitování
(2006) - Willie Francis Must Die Again
(2006) - Mezi námi zvířaty
(2006) - Chundelatý pes
(2006) - Dreamgirls
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - Bamako
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2006) - The Adventures of Brer Rabbit
(2005) - The Hour
(2005) - The Peace!
(2005) - Vzpomínky nezaženeš
(2005) - P.N.O.K.
(2005) - Manderlay
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - The Exonerated
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Ruben & Joonas
(2004) - Zeměmoří
(2004) - Saw: Hra o přežití
(2004) - The Cookout
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Pandemic: Facing AIDS
(2003) - The John Garfield Story
(2003) - Noví sousedé
(2003) - The Law and Mr. Lee
(2002) - The Real Eve
(2002) - Independent View (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Ve tři ráno
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2000) - Ennis' Gift
(2000) - Píseň svobody
(2000) - Boesman and Lena
(2000) - Bàttu
(1999) - The Mark Twain Prize: Richard Pryor
(1999) - Arista Records' 25th Anniversary Celebration
(1999) - Scared Straight! 20 Years Later
(1999) - Our Friend, Martin
(1999) - The Monster
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Nevinný výlet
(1998) - Mravenec Z
(1998) - Milovaná
(1997) - The View
(1997) - Can't You Hear the Wind Howl? The Life & Music of Robert Johnson
(1997) - Vyvolávač deště
(1997) - Ringo no usagi
(1997) - Past
(1997) - Na rybách
(1997) - Černá kavalérie
(1997) - Americká divočina
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - America's Dream
(1995) - Operace Slon
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Howard Stern
(1994) - Brisant
(1994) - Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1994) - Kidnapped
(1994) - Andělé
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Svatý z Fort Washingtonu
(1993) - Queen (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Bopha!
(1992) - Gomorron
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - The Talking Eggs
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1991) - A Party for Richard Pryor
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Lonesome Dove: The Making of an Epic
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Poprask v Harlemu
(1991) - Let vetřelce
(1991) - Grand Canyon
(1990) - To Sleep with Anger
(1990) - Predátor II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - A Raisin in the Sun
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1989) - Dead Man Out
(1988) - Bat 21
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1987) - Place at the Table
(1987) - Mandela
(1986) - Oprah show
(1985) - Tall Tales and Legends (TV seriál)

Danny Glover - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Danny Glover - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "American Revolutionary: The Evolution of Grace Lee Boggs":
(*1944) Angela Davis



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
29°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
15°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
15°55’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
10°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
19°12’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
19°32’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
28°38’
Štír
9°34’
UranUran:
Blíženci
20°00’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Váhy
6°10’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Lev
11°02’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
18°43’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Střelec
8°44’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Váhy
16°22’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
24°28’
4. IC:
Beran
14°40’
7. DSC:
Blíženci
24°28’
10. MC:
Váhy
14°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »