rak

Debbie Harry
(1998): Who Is Harry Smith?

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.7. 1945 - 16:00h
Místo:
Miami, Florida
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Debbie Harry - Film: Who Is Harry Smith?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Debbie Harry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - I Am the Pretty Thing That Lives in the House
(2016) - Mapplethorpe: Look at the Pictures
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Park Bench with Steve Buscemi
(2014) - What Difference Does It Make? A Film About Making Music
(2014) - Blondie's New York and the Making of Parallel Lines
(2014) - River of Fundament
(2013) - Vampire Weekend: Unstaged
(2013) - Top of the Pops: The Story of 1978
(2012) - Who Shot Rock & Roll: The Film
(2012) - Harry Dean Stanton - zčásti fikce
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Blank City
(2009) - House of Boys
(2008) - Hotel Gramercy Park
(2008) - Umírající zvíře
(2007) - The Dame Edna Treatment
(2007) - NY77: Mrazivý rok v pekle
(2007) - Jiná perspektiva
(2006) - Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
(2006) - Blondie: One Way or Another
(2006) - Full Grown Men
(2005) - TV Party
(2005) - Face Addict
(2005) - All We Are Saying
(2005) - I Remember You Now...
(2004) - Jeremy Vine Meets...
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Class of '80 Debbie Harry
(2003) - Totally Gay!
(2003) - Stormy Weather: The Music of Harold Arlen
(2003) - Mayor of the Sunset Strip
(2003) - End of the Century
(2003) - Tulse Luper Suitcases, The: Antwerp
(2003) - The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
(2003) - Noc dobrá pro smrt
(2003) - Můj život beze mne
(2003) - Martha Graham žije
(2002) - V Graham Norton
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2002) - Šňup
(2002) - Sladkých sedmnáct
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Divoká krev
(2002) - Blondie: Greatest Video Hits
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Crossover
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - 25 Years of Punk
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2001) - The Fluffer
(2000) - In Bad Taste
(2000) - Red Lipstick
(1999) - Blondie - Maria (hudební videoklip)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - 100 Greatest Women of Rock & Roll
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Blondie: Live (koncert)
(1999) - Zoo
(1999) - Blondie: Best of Musikladen Live
(1998) - A&E Biography: Andy Warhol
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Who Is Harry Smith?
(1998) - The Nova Convention Revisited
(1998) - Joe's Day
(1997) - The View
(1997) - We're Outta Here!
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Země policajtů
(1997) - Unauthorized Biography: Milo, Death of a Supermodel
(1997) - Six Ways to Sunday
(1997) - Sex v L.A.
(1996) - Naked Songs: The Life & Times of Rickie Lee Jones
(1996) - Drop Dead Rock
(1995) - MADtv
(1995) - Wigstock - Der Film
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - Dancing Barefoot
(1995) - Tlouštík
(1995) - Sandman
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - Dead Beat
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1992) - Intimní cizinec
(1991) - The Real Story of O Christmas Tree
(1991) - The Complete Picture: The Very Best of Deborah Harry & Blondie
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Příběhy z temnot: Film
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Spokojenost
(1988) - Příšery (TV seriál)
(1988) - Lak na vlasy
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Forever, Lulu
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1983) - Videodrome
(1983) - Rock & Rule
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - A New Face of Debbie Harry
(1982) - Blondie: Live! (koncert)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - New York Beat Movie
(1981) - The Best of Blondie
(1980) - Blondie - Call Me (hudební videoklip)
(1980) - Blondie - Atomic (hudební videoklip)
(1980) - Pink Lady
(1980) - Union City
(1980) - Roadie
(1979) - Blondie - Dreaming (hudební videoklip)
(1979) - Blondie: Live at the Apollo Theatre (koncert)
(1979) - Mr. Mike's Mondo Video
(1979) - Eat to the Beat
(1978) - Blondie - Hanging On The Telephone (hudební videoklip)
(1978) - The Foreigner
(1978) - Blondie - Live 1978
(1976) - The Blank Generation
(1976) - Unmade Beds
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1976) - Deadly Hero
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Who Is Harry Smith?":
(*1946) Patti Smith



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
9°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
27°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
26°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
24°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
14°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
20°45’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Rak
13°43’
Beran
13°46’
UranUran:
Blíženci
14°49’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Váhy
3°43’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Lev
8°57’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°10’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Váhy
25°44’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Panna
28°15’
Štír
15°33’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
13°48’
4. IC:
Vodnář
16°51’
7. DSC:
Býk
13°48’
10. MC:
Lev
16°51’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »