lev

Demi Lovato
(2008): Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)

Pohlaví:
Žena
Narození:
20.8. 1992 - 14:34h
Místo:
Albuquerque, Nové Mexiko
Země:
Věk:
27 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka, kytaristka, pianistka
Demi Lovato - Film: Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Demi Lovato - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoolander No. 2
(2015) - Demi Lovato: Waitin for You (feat. Sirah) (hudební videoklip)
(2015) - Demi Lovato: Cool for the Summer (hudební videoklip)
(2015) - Demi Lovato: Confident (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2014) - The Vamps feat. Demi Lovato - Somebody to You (hudební videoklip)
(2014) - Olly Murs ft. Demi Lovato - Up (hudební videoklip)
(2014) - Demi Lovato - Nightingale (hudební videoklip)
(2014) - Demi Lovato feat. Cher Lloyd: Really Don't Care (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Teen Choice Awards 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Matador (TV seriál)
(2013) - Demi Lovato - Neon Lights (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato: Made in the USA (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato - Let It Go (hudební videoklip)
(2013) - Demi Lovato: Heart Attack (hudební videoklip)
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - Radio Disney Music Awards
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Heart Attack: Behind the Scenes
(2013) - Demi Lovato - 2vLive Concert (koncert)
(2013) - Demi Lovato: Her Life, Her Story
(2012) - Demi Lovato - Give Your Heart a Break (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - The Voice
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - People's Choice Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Christmas in Washington
(2012) - Demi Lovato: Stay Strong
(2012) - VEVO Presents: Demi Lovato - An Intimate Performance (koncert)
(2011) - Demi Lovato: Skyscraper (hudební videoklip)
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Teen Choice 2011
(2011) - MTV Video Music Awards 2011
(2011) - Friends for Change Games
(2011) - Americký X Factor
(2010) - Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
(2010) - Camp Rock 2: Velký koncert
(2009) - Selena Gomez & Demi Lovato - One and The Same (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Remember December (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Here We Go Again (hudební videoklip)
(2009) - Demi Lovato - Don't Forget (hudební videoklip)
(2009) - VEVO Go Shows
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
(2009) - Sonny ve velkém světě (TV seriál)
(2009) - Program na ochranu princezen
(2009) - Glee (TV seriál)
(2008) - Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)
(2008) - Demi Lovato - Get Back (hudební videoklip)
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - Jonas Brothers: Living the Dream
(2008) - The Demi and Selena Show
(2008) - Camp Rock
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Británie má talent
(2007) - Britain's Got More Talent
(2007) - Just Jordan (TV seriál)
(2007) - As the Bell Rings (TV seriál)
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Amerika má talent
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2003) - Vítejte doma!
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Napálené celebrity
(2002) - American Idol
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Barney a jeho přátelé (TV seriál)
(1991) - E! News
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Good Morning America

Demi Lovato - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Demi Lovato - La La Land (hudební videoklip)":
(*1988) Dallas Lovato



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
28°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
20°45’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
9°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
16°39’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
16°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
19°07’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
14°08’
Panna
8°24’
UranUran:
Kozoroh
14°29’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
16°33’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
20°16’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
27°28’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Vodnář
23°36’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Lev
15°13’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
24°41’
4. IC:
Ryby
4°24’
7. DSC:
Býk
24°41’
10. MC:
Panna
4°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »