byk

Dirk Bach
(1986): Kir Royal (TV seriál)

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Kir Royal (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Kir Royal (TV seriál)":
(*1930) Mario Adorf

(*1944) Udo Kier

(*1922) Georg Marischka

(*1941) Senta Berger

(*1919) Rolf Olsen

(*1943) Carola Regnier

(*1947) Hanns Zischler

(*1934) Peter Berling

(*1962) Corinna Drews

(*1952) Michaela May

(*1926) Harald Leipnitz

(*1944) Helmut Dietl (režisér)

(*1944) Helmut Dietl (scénárista)

(*1916) Richard Münch

(*1909) Marianne Hoppe

(*1931) Ruth-Maria Kubitschek

(*1919) Fritz Muliar

(*1941) Kurt Raab

(*1941) Angelica Domröse

(*1949) Peter Kern

(*1944) Christine Schuberth

(*1948) Edgar Selge

(*1949) Patrick Süskind (scénárista)

(*1917) Paul Hubschmid

(*1946) Franz Xaver Kroetz



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Střelec
5°12’
UranUran:
Lev
21°40’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »