byk

Dirk Bach
(1999): Wer wird Millionär?

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Wer wird Millionär?
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Wer wird Millionär?":
(*1963) Til Schweiger

(*1950) Thomas Gottschalk

(*1951) Mike Krüger

(*1956) Uwe Ochsenknecht

(*1960) Hannes Jaenicke

(*1967) Jasmin Tabatabai

(*1953) Ottfried Fischer

(*1966) Maria Furtwängler

(*1968) Jürgen Vogel

(*1973) Heidi Klum

(*1978) Sylvie Meis

(*1978) Oliver Pocher

(*1970) Michaela Schaffrath

(*1979) Yvonne Catterfeld

(*1965) Anke Engelke

(*1966) Sandra Maischberger

(*1934) Rudi Carrell

(*1957) Harald Schimdt

(*1964) Henry Maske

(*1965) Oliver Kalkofe

(*1972) Bastian Pastewka

(*1952) Walter Sittler

(*1962) Katy Karrenbauer

(*1949) André Rieu

(*1944) Reinhold Messner

(*1968) Verona Pooth



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
21°40’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »