byk

Dirk Bach
(2001): Das Rätsel des blutroten Rubins

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Das Rätsel des blutroten Rubins
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Das Rätsel des blutroten Rubins":
(*1930) Rolf Hoppe

(*1956) Tatjana Blacher

(*1971) Floriane Daniel

(*1958) Thomas Jauch (režisér)

(*1962) Stefan Jürgens

(*1959) Ulrich Noethen



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Býk
24°34’
UranUran:
Lev
21°40’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Gary Oldman
(*1958) herec, hudebník

Česká republika Halina Pawlowská
(*1955) scénáristka, spisovatelka, publicistka a vydavatel

Česká republika Zdeněk Podhůrský
(*1959) herec, režisér, zpěvák, moderátor, fotograf

Velká Británie Timothy Dalton
(*1946) herec

Česká republika Alena Šeredová
(*1978) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Kanada William Shatner
(*1931) herec

Spojené státy Reese Witherspoon
(*1976) herečka, modelka, skladatelka

Česká republika Martha Issová
(*1981) herečka

Česká republika Dagmar Veškrnová-Havlová
(*1953) herečka

Česká republika Karel Vágner
(*1942) herec, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Robert Preston
(*1918 - 1987) herec

Francie Nadar
(*1820 - 1910) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Spojené státy Leo Fender
(*1909 - 1991) výrobce, vynálezce kytar

Německo Wolfgang Wagner
(*1919 - 2010) operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Velká Británie Robert Urquhart
(*1921 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »