byk

Dirk Bach
(2006): Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße":
(*1955) Helge Schneider

(*1939) Kathrin Ackermann



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Lev
9°53’
UranUran:
Lev
21°40’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Hurt
(*1950) herec

Česká republika Luděk Munzar
(*1933) herec

Slovensko Fero Fenič
(*1951) režisér, scénárista, herec

Česká republika Petr Fiala
(*1964) kytarista, zpěvák, textař, spisovatel, spoluzakladatel kapely Mňága a Žďorp

Norsko Henrik Ibsen
(*1828) dramatik, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Edgar Rice Burroughs
(*1875 - 1950) spisovatel

Velká Británie Arthur Balfour
(*1848 - 1930) premiér

Francie Louis de Broglie
(*1892 - 1987) francouzský kvantový fyzik

Velká Británie Catherine Carswell
(*1879 - 1946) spisovatelka

Belgie Hugo Maurice Claus
(*1929 - 2008) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »