byk

Dirk Bach
(2009): Einfach Bach! (TV seriál)

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Einfach Bach! (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)


Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
21°40’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »