byk

Dirk Bach
(2009): Einfach Bach! (TV seriál)

Narození:
Místo:
Kolín nad Rýnem
Země:
Věk:
† 51 let
Úmrtí:
Dirk Bach - Film: Einfach Bach! (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dirk Bach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Spezialeinsatz (TV seriál)
(2009) - Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
(2009) - Einfach Bach! (TV seriál)
(2008) - Treuepunkte
(2008) - Il Giardino
(2008) - Dornröschen
(2008) - African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda
(2007) - Deutschland ist schön (TV seriál)
(2007) - Bernd das Brot (TV seriál)
(2006) - Quiz Taxi
(2006) - Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
(2006) - Impyho zázračný ostrov
(2006) - Dva k sežrání
(2006) - Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss
(2005) - Frei Schnauze
(2005) - Popp Dich schlank!
(2005) - Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
(2004) - Ich bin ein Star, holt mich hier raus!
(2004) - Schillerstraße (TV seriál)
(2004) - Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel
(2003) - Krista (TV seriál)
(2003) - Hledám impotentního muže
(2003) - Crazy Race
(2002) - Der Kleine Mönch (TV seriál)
(2001) - Chili TV
(2001) - Blondes Gift
(2001) - Lední medvídek
(2001) - Láska mého života
(2001) - Das Rätsel des blutroten Rubins
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - TV total
(1999) - Zum Sterben schön
(1998) - Frau Rettich, die Czerni und ich
(1997) - Rendezvous des Todes
(1996) - Lukas (TV seriál)
(1995) - Verliebte Feinde
(1995) - Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
(1994) - Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
(1994) - Drei zum Verlieben (TV seriál)
(1993) - Wa(h)re Liebe
(1993) - RTL Samstag Nacht
(1993) - Sylter Geschichten (TV seriál)
(1993) - Kein Pardon
(1988) - Im Jahr der Schildkröte
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1984) - Im Himmel ist die Hölle los
(1983) - Kiez
(1979) - NDR Talk Show
(1977) - 1, 2 oder 3
(1973) - Sesamstraße (TV seriál)


Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
3°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
9°29’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
23°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
14°15’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
23°41’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
5°33’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Lev
21°40’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
10°08’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
5°40’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°23’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
9°04’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
5°38’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »