kozoroh

Dolly Parton
(1973): Burt Reynolds' Late Show

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.1. 1946 - 20:25h
Místo:
Sevierville, Tennessee
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka
Dolly Parton - Film: Burt Reynolds' Late Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dolly Parton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Mama Mae: The Life and Music of Mae Boren Axton
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - Glastonbury 2014 (koncert)
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - A Country Christmas Story
(2012) - We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston
(2012) - Katie
(2012) - Nahlas a naplno
(2011) - Hollywood to Dollywood
(2011) - Když byla Dolly Parton má matka
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Daybreak
(2010) - Bert dobyvatel
(2009) - The 63rd Annual Tony Awards
(2009) - Dolly: Live in London O2 Arena
(2008) - 17 Kids and Counting
(2008) - The Wendy Williams Show
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The ONE Show
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Shakespeare Was a Big George Jones Fan: 'Cowboy' Jack Clement's Home Movies
(2005) - Dolly Parton & Friends on the Country Train (koncert)
(2004) - Sex 'n' Pop (TV seriál)
(2004) - Norah Jones & the Handsome Band: Live in 2004 (koncert)
(2004) - The Simpsons: Gone Wild (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Willie Nelson & Friends: Live and Kickin' (koncert)
(2003) - Příběh country (TV seriál)
(2003) - Dolly Parton & Friends on the Country Train (koncert)
(2002) - Fashion Police
(2002) - American Idol
(2002) - Smoky Mountain Wilderness Adventure
(2002) - Frank McKlusky
(2001) - Lorraine
(2001) - Graham Goes to Dollywood
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - GPTV
(1999) - Intimate Portrait: Barbara Mandrell
(1999) - Jackie's Back!
(1999) - Blue Valley Songbird
(1998) - The Howie Mandel Show
(1998) - Donny & Marie
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1998) - A&E Biography: Roddy McDowall - Hollywood's Best Friend
(1997) - Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Dollywood: A Memory Worth Repeating
(1996) - Dolly Parton: Treasures
(1996) - America's Music: The Roots of Country (TV seriál)
(1996) - Neuvěřitelný anděl
(1996) - Mindin' My Own Business (TV seriál)
(1996) - Grand Ole Opry 70th Anniversary
(1995) - Heartsong
(1995) - Příběh Dottie Westové
(1995) - Láska dokáže stavět mosty
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Good Morning, Texas
(1994) - Extra
(1994) - Heavens to Betsy (TV seriál)
(1994) - The Best of Elwood Smooch
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1993) - Billy Ray Cyrus
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1991) - The Charlie Rose Show
(1991) - Divoký Texas
(1990) - Christmas at Home
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - BingoLotto
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Ocelové magnólie
(1988) - This Morning
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Dolly
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - A Smoky Mountain Christmas
(1985) - Larry King Live
(1985) - Kenny Rogers and Dolly Parton: Together
(1985) - The Winning Hand
(1984) - Kenny & Dolly: A Christmas to Remember
(1984) - Kočičí zlato
(1983) - Dolly In Concert
(1982) - Roy Acuff... 50 Years the King of Country Music
(1982) - Nejlepší bordýlek v Texasu
(1981) - Lily: Sold Out
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Od devíti do pěti
(1979) - A Christmas Special... With Love, Mac Davis
(1978) - Cher... Special
(1978) - Dolly and Carol in Nashville
(1975) - Good Morning America
(1973) - Burt Reynolds' Late Show
(1967) - The Kraft Music Hall
(1961) - The Porter Wagoner Show
(1952) - Today

Dolly Parton - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Burt Reynolds' Late Show":
(*1936) Burt Reynolds

(*1936) Glen Campbell



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
0°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°26’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
20°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
26°35’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Rak
20°47’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Blíženci
13°49’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Váhy
8°35’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
10°53’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
28°27’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Štír
18°18’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Váhy
21°05’
Beran
12°53’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
2°20’
4. IC:
Štír
28°44’
7. DSC:
Ryby
2°20’
10. MC:
Býk
28°44’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »