blizenci

Doug Jones
(2001): Alien Hunter (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Indianapolis, Indiana
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec
Doug Jones - Film: Alien Hunter (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Doug Jones - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Silver Surfer
(2017) - Skinny Dip
(2017) - Human Factor
(2016) - Kong: Long Live the King
(2016) - The Bye Bye Man
(2016) - Ouija 2
(2016) - The Midnight Man
(2015) - Purpurový vrch
(2015) - Nobility
(2015) - Lights Out
(2015) - Always Watching: A Marble Hornets Story
(2014) - The Visitant
(2014) - Love in the Time of Monsters
(2014) - Greyscale
(2014) - Everlast
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - Zlá vůle
(2013) - Raze
(2013) - Innocent Blood
(2013) - Dust of War
(2013) - Adopted (TV seriál)
(2012) - TMI Hollywood
(2012) - Sousedská hlídka
(2012) - Rock Jocks
(2012) - The Neighbors (TV seriál)
(2012) - The Man in the Silo
(2012) - John na konci zemře
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - The Con
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - End of the Road
(2011) - Dragon Age: Redemption (TV seriál)
(2010) - The Candy Shop: Behind the Scenes
(2010) - Sudden Death!
(2010) - Serge Gainsbourg
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Pretend Time (TV seriál)
(2010) - Legie
(2010) - Cyrus
(2010) - Carnies
(2010) - The Candy Shop
(2009) - Vraždící anděl
(2009) - The Butterfly Circus
(2009) - Super Capers
(2009) - My Name Is Jerry
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Hellboy 2: Zlatá armáda
(2007) - The Wager
(2007) - Hellboy Animated: Blood and Iron
(2007) - Fantastická čtyřka: Silver Surfer
(2006) - Žena ve vodě
(2006) - (J)elita ze střídačky
(2006) - Faunův labyrint
(2005) - Doom
(2005) - The Cabinet of Dr. Caligari
(2004) - 'Hellboy': The Seeds of Creation
(2004) - Three Lives
(2004) - Sockbaby
(2004) - Hellboy
(2002) - Stroj času
(2002) - Side Effects
(2002) - Muži v černém 2
(2002) - Adaptace
(2001) - Steven Spielberg's Movie
(2001) - Opoparchant
(2001) - Alien Hunter (TV seriál)
(2000) - Stalled
(2000) - Hlas temnoty
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - Tři králové
(1999) - Mystery Men
(1998) - Denial
(1998) - Bug Buster
(1997) - Mimic
(1997) - Bojovníci
(1996) - Galgameth
(1995) - Pancéřová holka
(1994) - Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění
(1993) - Mladý dračí ninja
(1993) - Hokus pokus
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Batman se vrací
(1991) - Carnal Crimes
(1990) - Noční anděl


Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
3°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
21°58’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
11°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
10°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
1°51’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°51’
Býk
24°34’
UranUran:
Lev
17°20’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
7°05’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
3°36’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°04’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Rak
1°49’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Ryby
2°13’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »