beran

Dudley Moore
(1955): Camera Three (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1935 - 18:30h
Místo:
Dagenham, Anglie
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.3.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec
Dudley Moore - Film: Camera Three (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1955, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1955 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dudley Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dudley Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2004) - Blake Edwards
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - The Mighty Kong
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Víkend
(1996) - Oskarův orchestr (TV seriál)
(1996) - My Universe Inside Out
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Dudley (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1991) - Voices that Care
(1991) - Orchestra! (TV seriál)
(1990) - Life of Python
(1990) - Cvoci
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Like Father Like Son
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1986) - Koneko monogatari
(1985) - Santa Claus: The Making of the Movie
(1985) - Santa Claus
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Micki + Maude
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Romantická komedie
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Šest týdnů
(1981) - An Audience with Dudley Moore
(1981) - The Muppets Go to the Movies
(1981) - Arthur
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - 10
(1978) - Pes baskervillský
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1970) - Aquarius
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
(1968) - Goodbye Again (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Okouzlený
(1966) - Nesprávná truhla
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Not Only... But Also (TV seriál)
(1965) - Flatland
(1964) - Beyond the Fringe
(1964) - The Hat
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Camera Three (TV seriál)":
(*1932) Roy Scheider

(*1927) Janet Leigh

(*1900) Agnes Moorehead

(*1904) John Gielgud

(*1931) William Shatner

(*1940) Martin Sheen

(*1915) Ingrid Bergman

(*1925) Richard Burton

(*1927) Peter Falk

(*1929) Grace Kelly

(*1946) Liza Minnelli

(*1902) Ralph Richardson

(*1938) Natalie Wood

(*1940) Sam Waterston

(*1934) Ian Richardson

(*1899) Alfred Hitchcock

(*1925) Peter Brook

(*1931) Claire Bloom

(*1909) Howard Da Silva

(*1924) Colleen Dewhurst

(*1934) Michael Dunn

(*1928) Robert Lansing

(*1935) Jerry Orbach

(*1924) Eva Marie Saint

(*1932) Joel Grey

(*1946) Candice Bergen

(*1924) Roberts Blossom

(*1922) Patrick Macnee

(*1901) Mildred Dunnock

(*1934) Lou Antonio

(*1902) Will Geer

(*1926) Charlotte Rae

(*1908) Mel Blanc

(*1912) Chuck Jones

(*1892) Peggy Wood

(*1925) Roscoe Lee Browne

(*1932) Susan Oliver

(*1938) Pia Lindström

(*1930) Frances Sternhagen

(*1898) Lotte Lenya

(*1926) Albert Maysles

(*1939) Corin Redgrave

(*1927) Lois Nettleton

(*1934) Leonard Cohen

(*1915) John Randolph

(*1901) Lee Strasberg

(*1926) Roger Englander (režisér)

(*1922) Royal Dano

(*1923) Joseph Heller (spisovatelská předloha)

(*1944) Marvin Hamlisch

(*1927) Sada Thompson

(*1912) Dane Clark

(*1926) Earle Hyman

(*1930) Stephen Sondheim

(*1918) Arthur Laurents

(*1918) David Opatoshu



Tranzitní horoskop (1955)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
8°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
20°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°53’
Rak
26°47’
SaturnSaturn:
Ryby
7°10’
Štír
18°23’
UranUran:
Býk
1°16’
Rak
26°18’
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
Váhy
28°00’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Lev
26°31’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
Kozoroh
5°23’
Černá LunaLilith:
Panna
0°28’
Štír
22°26’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°02’
Kozoroh
27°44’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°46’
4. IC:
Kozoroh
18°02’
7. DSC:
Beran
13°46’
10. MC:
Rak
18°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »