beran

Dudley Moore
(1964): Beyond the Fringe

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1935 - 18:30h
Místo:
Dagenham, Anglie
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.3.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec
Dudley Moore - Film: Beyond the Fringe
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dudley Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dudley Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2004) - Blake Edwards
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - The Mighty Kong
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Víkend
(1996) - Oskarův orchestr (TV seriál)
(1996) - My Universe Inside Out
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Dudley (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1991) - Voices that Care
(1991) - Orchestra! (TV seriál)
(1990) - Life of Python
(1990) - Cvoci
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Like Father Like Son
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1986) - Koneko monogatari
(1985) - Santa Claus: The Making of the Movie
(1985) - Santa Claus
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Micki + Maude
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Romantická komedie
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Šest týdnů
(1981) - An Audience with Dudley Moore
(1981) - The Muppets Go to the Movies
(1981) - Arthur
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - 10
(1978) - Pes baskervillský
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1970) - Aquarius
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
(1968) - Goodbye Again (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Okouzlený
(1966) - Nesprávná truhla
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Not Only... But Also (TV seriál)
(1965) - Flatland
(1964) - Beyond the Fringe
(1964) - The Hat
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Beyond the Fringe":
(*1937) Peter Cook (scénárista)

(*1937) Peter Cook

(*1934) Jonathan Miller (scénárista)



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
8°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
20°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°53’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Ryby
7°10’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Býk
1°16’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Panna
0°28’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°02’
Ryby
11°01’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°46’
4. IC:
Kozoroh
18°02’
7. DSC:
Beran
13°46’
10. MC:
Rak
18°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »