beran

Dudley Moore
(1982): Night of 100 Stars

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.4. 1935 - 18:30h
Místo:
Dagenham, Anglie
Země:
Věk:
† 66 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
27.3.2002 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec
Dudley Moore - Film: Night of 100 Stars
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Dudley Moore - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Dudley Moore - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
(2004) - Blake Edwards
(1998) - Wie man die Leute von ihrem Geld trennt
(1998) - The Fine Art of Separating People from Their Money
(1998) - The Mighty Kong
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Víkend
(1996) - Oskarův orchestr (TV seriál)
(1996) - My Universe Inside Out
(1995) - Antologie Beatles (TV seriál)
(1995) - Some Interesting Facts About Peter Cook
(1994) - Tátovy holky (TV seriál)
(1994) - Parallel Lives
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Dudley (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství létající okurky
(1992) - Sveďte to na poslíčka
(1991) - Voices that Care
(1991) - Orchestra! (TV seriál)
(1990) - Life of Python
(1990) - Cvoci
(1989) - America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1988) - Arthur 2: S ledem
(1987) - Like Father Like Son
(1986) - W.C. Fields: Straight Up
(1986) - Koneko monogatari
(1985) - Santa Claus: The Making of the Movie
(1985) - Santa Claus
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Nevěrně tvá
(1984) - Nejlepší obrana
(1984) - Micki + Maude
(1983) - Ready Steady Go, Volume 1
(1983) - Romantická komedie
(1983) - Nemocný láskou
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Šest týdnů
(1981) - An Audience with Dudley Moore
(1981) - The Muppets Go to the Movies
(1981) - Arthur
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1980) - Herschel drtí faraony
(1979) - 10
(1978) - Pes baskervillský
(1978) - Nečistá hra
(1976) - Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)
(1972) - Alice's Adventures in Wonderland
(1970) - Aquarius
(1969) - Obývací ložnice
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1968) - Frost on Sunday
(1968) - 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
(1968) - Goodbye Again (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Okouzlený
(1966) - Nesprávná truhla
(1965) - The Bruce Forsyth Show
(1965) - Not Only... But Also (TV seriál)
(1965) - Flatland
(1964) - Beyond the Fringe
(1964) - The Hat
(1955) - Camera Three (TV seriál)
(1952) - Today
Spoluherci ve filmu "Night of 100 Stars":
(*1952) Christopher Reeve

(*1945) Goldie Hawn

(*1951) Treat Williams

(*1925) Paul Newman

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1925) Jack Lemmon

(*1932) Anthony Perkins

(*1919) Martin Balsam

(*1927) Janet Leigh

(*1908) James Stewart

(*1915) Orson Welles

(*1946) Diane Keaton

(*1938) Frank Langella

(*1908) Don Ameche

(*1940) James Caan

(*1944) Danny DeVito

(*1935) Charles Grodin

(*1937) Dustin Hoffman

(*1931) James Earl Jones

(*1931) Leonard Nimoy

(*1929) Christopher Plummer

(*1915) Anthony Quinn

(*1934) George Segal

(*1931) William Shatner

(*1935) Donald Sutherland

(*1920) Jack Warden

(*1951) Robin Williams

(*1946) Cher

(*1917) June Allyson

(*1924) Lauren Bacall

(*1937) Warren Beatty

(*1899) James Cagney

(*1908) Bette Davis

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1912) Alice Faye

(*1937) Jane Fonda

(*1927) Peter Falk

(*1896) Lillian Gish

(*1900) Helen Hayes

(*1912) Gene Kelly

(*1929) Grace Kelly

(*1921) Deborah Kerr

(*1913) Burt Lancaster

(*1905) Myrna Loy

(*1909) James Mason

(*1924) Marcello Mastroianni

(*1905) Joel McCrea

(*1946) Liza Minnelli

(*1916) Gregory Peck

(*1918) Robert Preston

(*1922) Jason Robards Jr.

(*1911) Ginger Rogers

(*1920) Mickey Rooney

(*1921) Jane Russell

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1938) Liv Ullmann

(*1932) Ellen Burstyn

(*1923) Cliff Robertson

(*1934) Richard Chamberlain

(*1927) Roger Moore

(*1965) Brooke Shields

(*1948) Bud Cort

(*1929) Ed Asner

(*1912) José Ferrer

(*1919) Howard Keel

(*1927) Gina Lollobrigida

(*1908) Ethel Merman

(*1927) Harry Belafonte

(*1918) John Forsythe

(*1896) Ruth Gordon

(*1933) Joan Collins

(*1909) Douglas Fairbanks Jr.

(*1943) Penny Marshall

(*1945) Henry Winkler

(*1944) Frank Oz

(*1917) Lena Horne

(*1925) Farley Granger

(*1924) Colleen Dewhurst

(*1923) Anne Jeffreys

(*1950) Victoria Principal

(*1921) Peter Ustinov

(*1945) Barry Bostwick

(*1939) Jane Alexander

(*1931) Larry Hagman

(*1935) Jerry Orbach

(*1917) Celeste Holm

(*1964) Melissa Gilbert

(*1935) Judd Hirsch

(*1940) Linda Gray

(*1937) Peter Cook

(*1925) Maureen Stapleton

(*1914) Beatrice Straight

(*1896) George Burns

(*1932) Joel Grey

(*1942) Linda Evans

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1910) Sylvia Sidney

(*1955) Priscilla Barnes



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°43’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
8°39’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
20°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
11°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
20°53’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Ryby
7°10’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
1°16’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
12°05’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
23°52’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
26°29’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Panna
0°28’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Blíženci
7°02’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
13°46’
4. IC:
Kozoroh
18°02’
7. DSC:
Beran
13°46’
10. MC:
Rak
18°02’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »