panna

Ed Solomon
(1992): Máma a táta zachrání svět

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: Máma a táta zachrání svět
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Máma a táta zachrání svět":
(*1944) Teri Garr

(*1957) Jon Lovitz

(*1943) Eric Idle

(*1946) Jeffrey Jones

(*1958) Tony Cox

(*1943) Wallace Shawn

(*1959) Debbie Lee Carrington

(*1975) Danny Cooksey

(*1963) Kathy Ireland

(*1959) Dwier Brown

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)

(*1939) Thalmus Rasulala



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Lev
23°21’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »