panna

Ed Solomon
(1992): Útěk z normálu

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: Útěk z normálu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1992, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1992 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Útěk z normálu":
(*1950) Christine Lahti

(*1960) Meg Tilly

(*1952) Edward Zwick (režisér)

(*1955) James Eckhouse

(*1949) Maury Chaykin

(*1960) Eve Gordon

(*1941) Gordon Tootoosis

(*1948) Patrika Darbo

(*1958) Lenny von Dohlen

(*1956) Brett Cullen

(*1950) W. G. Snuffy Walden (hudební skladatel)

(*1942) Rutanya Alda

(*1941) Ralf D. Bode (kameraman)

(*1940) James Gammon



Tranzitní horoskop (1992)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Panna
14°37’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Vodnář
5°54’
UranUran:
Lev
23°21’
Kozoroh
13°42’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Kozoroh
16°14’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Štír
22°06’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Kozoroh
9°46’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Kozoroh
27°46’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Lev
8°17’

Dnes se narodili
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Zítra slaví narozeniny
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Macháček
(*1922 - 1991) herec

Německo Heinrich Heine
(*1797 - 1856) básník

Česká republika Petr Bezruč
(*1867 - 1958) básník a prozaik

Spojené státy Geronimo
(*1829 - 1909) apačský náčelník, šaman

Německo Marie-Louise von Franz
(*1915 - 1998) psycholožka, spolupracovnice C. G. Junga



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »