panna

Ed Solomon
(1999): The Unbelievables

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: The Unbelievables
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Unbelievables":
(*1946) Tim Curry

(*1980) Ryan Gosling

(*1954) Corbin Bernsen

(*1952) Lyle Kanouse



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
23°21’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »