panna

Ed Solomon
(1999): The Unbelievables

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Saratoga, California
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér, spisovatel
Ed Solomon - Film: The Unbelievables
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ed Solomon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ed Solomon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Unbelievables":
(*1946) Tim Curry

(*1980) Ryan Gosling

(*1954) Corbin Bernsen

(*1952) Lyle Kanouse



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
20°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
5°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
15°36’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
27°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
24°48’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Kozoroh
11°49’
Beran
26°46’
UranUran:
Lev
23°21’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
7°15’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
6°27’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°02’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Rak
14°35’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Vodnář
28°41’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »