beran

Eddie Murphy
(2013): Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.4. 1961 - 13:30h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, zpěvák
Eddie Murphy - Film: Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eddie Murphy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2020) - Triplets
(2020) - Richard Pryor: Is It Something I Said?
(2020) - Beverly Hills Cop 4
(2016) - Mr. Church
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2013) - Beverly Hills Cop
(2012) - Tisíc slov
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2011) - Mistrovský plán
(2010) - Shrek: Zvonec a konec
(2010) - Donkey's Christmas Shrektacular
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Comedy Central Roast of Joan Rivers
(2009) - Životopisy: Eddie Murphy
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - Tak si představ
(2008) - A Musical History
(2008) - Seznamte se s Davem
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Maquillando entre monstruos
(2007) - Shrek Třetí
(2007) - Shrekovy Vánoce
(2007) - Norbit
(2006) - Dreamgirls
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Meet the Cast of Shrek 2
(2004) - Shrek 2
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2004) - Far Far Away Idol
(2003) - Strašidelný dům
(2003) - Shrek 4-D
(2003) - Bláznivá školka
(2002) - Comedy Central Canned Ham: I Spy
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Showtime
(2002) - Pluto Nash
(2002) - Jsem agent
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Trhák pana Bowfingera
(1999) - The PJs (TV seriál)
(1999) - Doživotí
(1998) - Svatý muž
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Policajt ze San Francisca
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Zamilovaný profesor
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Upír v Brooklynu
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - Michael Jackson: Remember the Time (hudební videoklip)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1992) - Bumerang
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - What's Alan Watching?
(1989) - Noci v Harlemu
(1988) - Cesta do Ameriky
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Sprosťák Murphy
(1987) - Policajt v Beverly Hills II
(1986) - Oprah show
(1986) - The Joe Piscopo New Jersey Special
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1986) - Zlaté dítě
(1985) - The Joe Piscopo Special
(1984) - The Great Standups
(1984) - Policajt v Beverly Hills
(1984) - Nejlepší obrana
(1983) - The 35th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Eddie Murphy Delirious
(1983) - Záměna
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - 48 hodin
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1978) - The Big Laff Off
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72

Eddie Murphy - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Eddie Murphy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You":
(*1955) Whoopi Goldberg

(*1955) Whoopi Goldberg (režisérka)

(*1927) Sidney Poitier

(*1951) Robin Williams

(*1937) Bill Cosby

(*1927) Harry Belafonte

(*1894) Moms Mabley

(*1927) Jerry Stiller

(*1933) Joan Rivers

(*1929) Anne Meara

(*1960) Kathy Griffin

(*1933) Quincy Jones



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
13°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
19°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°10’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
14°36’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
3°09’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°49’
Štír
9°34’
UranUran:
Lev
21°56’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
10°38’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
5°59’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Panna
4°25’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Lev
6°53’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
4°40’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
16°56’
4. IC:
Štír
7°42’
7. DSC:
Vodnář
16°56’
10. MC:
Býk
7°42’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »