vahy

Eduardo Serra
(2000): Vyvolený

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lisabon
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
kameraman, herec
Eduardo Serra - Film: Vyvolený
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eduardo Serra - Kameramanská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Great
(2013) - Une Promesse
(2012) - Belle du Seigneur
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Bellamy
(2008) - Odpor
(2007) - Fado
(2007) - Rozpolcená dívka
(2006) - Opojení mocí
(2006) - Krvavý diamant
(2005) - Il ne faut jurer... de rien!
(2004) - Za mořem
(2004) - Příliš důvěrná tajemství
(2004) - Družička
(2003) - Květ zla
(2003) - Dívka s perlou
(2002) - Rue des plaisirs
(2002) - Papillons de nuit
(2002) - O delfínu
(2000) - Vyvolený
(2000) - V moci snů
(2000) - Prokletí ostrova Saint Pierre
(1999) - Au coeur du mensonge
(1998) - Jak přicházejí sny
(1997) - Křídla vášně
(1997) - Konec sázek
(1996) - Velká cesta
(1996) - The Disappearance of Finbar
(1996) - O Judeu
(1996) - Jude
(1995) - Smích ze záhrobí
(1995) - Le Mouchoir de Joseph
(1995) - L'Amour conjugal
(1994) - Le Parfum d'Yvonne
(1994) - Grosse fatigue
(1993) - Tango
(1993) - Amor e Dedinhos de Pé
(1992) - Mapa lidského srdce
(1992) - Lapse of Memory
(1992) - Číslo
(1990) - Processo do Rei, O
(1990) - Manžel kadeřnice
(1989) - Cycle Simenon (TV seriál)
(1988) - A Mulher do Próximo
(1987) - Dokud budou ženy
(1985) - Des terroristes à la retrait
(1985) - Tranches de vie
(1985) - Specialisté
(1985) - Moi vouloir toi
(1985) - Le Mariage du siècle
(1985) - Contes clandestins
(1984) - Vysoká pojistka
(1984) - Pochod ve stínu
(1984) - Pinot simple flic
(1983) - Sem Sombra de Pecado
(1983) - Itinéraire bis
(1983) - Debout les crabes, la mer monte!
(1980) - Une voix
(1980) - À vendre

Eduardo Serra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Vyvolený":
(*1955) Bruce Willis

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1966) Robin Wright Penn

(*1970) M. Night Shyamalan (scénárista)

(*1970) M. Night Shyamalan (režisér)

(*1970) M. Night Shyamalan

(*1972) Jennifer Hale

(*1969) Michael Kelly

(*1971) Leslie Stefanson

(*1953) Charlayne Woodard

(*1962) Eamonn Walker

(*1987) Spencer Treat Clark

(*1987) John Patrick Amedori

(*1951) James Newton Howard (hudební skladatel)

(*1965) Jonathan Sachar

(*1922) Elizabeth Lawrence



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
24°49’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
4°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
17°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
19°44’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Blíženci
26°34’
Býk
10°23’
UranUran:
Blíženci
8°43’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Váhy
2°02’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
8°25’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°58’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Lev
14°33’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Panna
9°05’
Střelec
11°37’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »