rak

Edward Bond
(1966): Zvětšenina

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: Zvětšenina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zvětšenina":
(*1937) Vanessa Redgrave

(*1912) Michelangelo Antonioni (režisér)

(*1912) Michelangelo Antonioni (scénárista)

(*1941) David Hemmings

(*1946) Jane Birkin

(*1936) Peter Bowles

(*1941) Sarah Miles

(*1925) Carlo Di Palma (kameraman)

(*1944) Jimmy Page

(*1944) Jeff Beck

(*1944) Chris Dreja

(*1944) Gillian Hills

(*1920) Tonino Guerra (scénárista)

(*1940) Herbie Hancock (hudební skladatel)

(*1936) Tsai Chin

(*1939) Veruschka von Lehndorff

(*1940) John Castle



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Ryby
12°28’
UranUran:
Býk
1°18’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Ryby
18°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »