rak

Edward Bond
(1969): La Monaca di Monza

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: La Monaca di Monza
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "La Monaca di Monza":
(*1932) Eriprando Visconti (režisér)

(*1932) Eriprando Visconti (scénárista)

(*1941) Carla Gravina

(*1943) Antonio Sabato

(*1938) Pier Paolo Capponi

(*1929) Luigi Pistilli

(*1951) Rita Calderoni

(*1928) Ennio Morricone (hudební skladatel)

(*1931) Margarita Lozano

(*1928) Hardy Krüger

(*1931) Anne Heywood

(*1947) Laura Belli

(*1921) Maria Michi

(*1915) Caterina Boratto

(*1927) Luigi Kuveiller (kameraman)

(*1916) Giovanna Galletti



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Beran
18°48’
UranUran:
Býk
1°18’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »