rak

Edward Bond
(1969): Michael Kohlhaas - Der Rebell

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: Michael Kohlhaas - Der Rebell
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Michael Kohlhaas - Der Rebell":
(*1920) Václav Lohniský

(*1940) Ivan Palúch

(*1939) Volker Schlöndorff (režisér)

(*1941) David Warner

(*1944) Anita Pallenberg

(*1918) Anton Diffring

(*1930) Relja Bašić

(*1912) Kurt Meisel

(*1940) Anna Karina

(*1939) Michael Gothard

(*1933) Stanley Myers (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Beran
18°48’
UranUran:
Býk
1°18’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »