rak

Edward Bond
(1978): The South Bank Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: The South Bank Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The South Bank Show":
(*1940) Trevor Nunn (scénárista)

(*1940) Trevor Nunn

(*1935) Alan Clarke

(*1956) Stephen Woolley

(*1942) John Cale

(*1936) Steve Reich

(*1957) Siouxsie Sioux

(*1920) Ravi Shankar

(*1927) Neil Simon

(*1934) Roy Kinnear

(*1979) Andrew Knott

(*1953) Tony Blair

(*1930) Ray Galton

(*1929) Alan Simpson

(*1933) Claire Tomalin

(*1911) Michael Hordern

(*1930) Ruth Rendell

(*1929) Willis Hall

(*1949) Hilton McRae

(*1944) Jane Lapotaire

(*1945) Keith Jarrett

(*1964) Sarah Lancashire



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Panna
0°08’
UranUran:
Býk
1°18’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Býk
1°09’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »