rak

Edward Bond
(1993): Olly's Prison

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: Olly's Prison
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Olly's Prison":
(*1944) Bernard Hill

(*1972) Jonny Lee Miller

(*1960) Richard Graham

(*1968) Charlotte Coleman

(*1946) Maggie Steed



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Býk
1°18’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Lev
22°59’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »