rak

Edward Bond
(2005): Where Words Prevail

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1934 - 20:30h
Místo:
London
Země:
Věk:
84 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér, spisovatel
Edward Bond - Film: Where Words Prevail
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Edward Bond - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Edward Bond - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Where Words Prevail":
(*1963) Helen Hunt

(*1967) Emily Watson

(*1966) Samuel West

(*1946) Tim Pigott-Smith



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
25°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
13°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
14°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
24°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
1°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
15°21’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°56’
Rak
24°53’
UranUran:
Býk
1°18’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Panna
10°28’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Rak
24°20’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°03’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Rak
29°59’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
8°02’
Kozoroh
25°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
15°27’
4. IC:
Býk
20°40’
7. DSC:
Rak
15°27’
10. MC:
Štír
20°40’

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »