vodnar

Eihi Šiina
(2004): Kyō no dekigoto

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, modelka
Eihi Šiina - Film: Kyō no dekigoto
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eihi Šiina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kyō no dekigoto":
(*1968) Isao Jukisada (režisér)

(*1981) Čizuru Ikewaki

(*1980) Rena Tanaka

(*1969) Kazuki Kitamura

(*1980) Satoši Cumabuki

(*1980) Ajumi Itó



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
20°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
10°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°32’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Rak
28°22’
Rak
9°42’
UranUran:
Štír
7°07’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Střelec
13°29’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Váhy
11°35’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°29’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Beran
10°34’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Beran
24°00’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Výročí úmrtí dnes mají
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893 - 1973) herec, scénárista

Česká republika Luděk Munzar
(*1933 - 2019) herec

Francie Gérard de Nerval
(*1808 - 1855) francouzský romantický básník

Spojené státy Nelson Rockefeller
(*1908 - 1979) americký státník a politik

Itálie Dietrich von Hildebrand
(*1889 - 1977) německý katolický filosof a teolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »