vodnar

Eihi Šiina
(2013): The Profane Exhibit

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka, modelka
Eihi Šiina - Film: The Profane Exhibit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Eihi Šiina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Profane Exhibit":
(*1939) Ruggero Deodato (režisér)

(*1975) Tak Sakaguči

(*1959) Clint Howard

(*1965) Uwe Boll (režisér)

(*1936) José Mojica Marins (režisér)

(*1965) Monique Parent

(*1966) Richard Stanley (režisér)

(*1967) Yoshihiro Nishimura (režisér)

(*1957) Sergio Stivaletti (režisér)

(*1976) Andrej Iskanov (režisér)

(*1978) Tara Cardinal

(*1957) Caroline Williams

(*1970) Tina Krause



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
20°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
23°20’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
10°05’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
15°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
19°32’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Rak
28°22’
Štír
9°34’
UranUran:
Štír
7°07’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Střelec
13°29’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Váhy
11°35’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°29’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
10°34’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Beran
24°00’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »