strelec

Ellen Burstyn
(2006): The Elephant King

Pohlaví:
Žena
Narození:
7.12. 1932 - 04:00h
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
86 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Ellen Burstyn - Film: The Elephant King
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ellen Burstyn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wake
(2017) - Diamond in the Dust
(2016) - Wiener-Dog
(2016) - Custody
(2015) - Věčně mladá
(2015) - About Scout
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Volání
(2014) - Velký draft
(2014) - River of Fundament
(2014) - Petals on the Wind
(2014) - La Voie de l'ennemi
(2014) - Interstellar
(2014) - Flowers in the Attic
(2013) - Marilyn: Birth of an Icon
(2013) - Wish You Well
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Love, Marilyn
(2012) - Politická hra (TV seriál)
(2012) - Kóma
(2011) - Someday This Pain Will Be Useful to You
(2011) - Další šťastný den
(2010) - Hlavní třída
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - PoliWood
(2009) - The Mighty Macs
(2009) - Possible Side Effects
(2009) - Králíček Sameťáček aneb Jak hračky ožívají
(2009) - Greta
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Zralá láska
(2008) - W.
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Tvář anděla
(2007) - Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day
(2006) - Stardust: The Bette Davis Story
(2006) - 30 dní
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Rituál
(2006) - Fontána
(2006) - The Elephant King
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2005) - Hubert Selby Jr: It/ll Be Better Tomorrow
(2005) - Naši otcové
(2004) - Pět starých známých
(2004) - The Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel
(2003) - A Decade Under the Influence
(2003) - Bezstarostní jezdci, zuřící býci
(2003) - Štětcem osudu
(2002) - Podivná tajemství
(2002) - Distance
(2002) - Červený drak
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Poslední šance
(2001) - Dodsonův svět
(2000) - Temná zákoutí
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Requiem za sen
(2000) - Malá mořská víla
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - Poslední naděje
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - The Fear of God: The Making of the Exorcist
(1998) - Život ve lži
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - You Can Thank Me Later
(1998) - Podoby lásky
(1997) - Mary Jane Colter: The Desert View
(1997) - Lhář
(1997) - A Deadly Vision
(1997) - Blesk
(1996) - Timepiece
(1996) - Spitfire Grill
(1996) - Náš syn, naše pouto
(1996) - Cross the Line
(1995) - Útěk ze zajetí
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Nikdo není sám
(1995) - Dívčí klub
(1995) - Co si ušít do výbavy
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Bravo Profiles (TV seriál)
(1994) - Trick of the Eye
(1994) - Propuštění
(1994) - Když muž miluje ženu
(1994) - Getting Gotti
(1994) - The Color of Evening
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Shattered Trust: The Shari Karney Story
(1993) - Když mi odejdeš
(1992) - When It Was a Game 2
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Taking Back My Life: The Nancy Ziegenmeyer Story
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Picture This: The Times of Peter Bogdanovich in Archer City, Texas
(1991) - Miracle on 44th Street: A Portrait of the Actors Studio
(1991) - Zemřít mladý
(1991) - Velký ostrov
(1991) - Paní Lambertová si vzpomíná na lásku
(1990) - Když si na mě vzpomeneš
(1988) - Hello Actors Studio
(1988) - Hanna's War
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dear America: Letters Home from Vietnam
(1987) - Samé lži
(1987) - Look Away
(1986) - Něco společného
(1986) - Msta
(1986) - The Ellen Burstyn Show (TV seriál)
(1985) - Surviving
(1985) - Dvakrát za život
(1985) - Beze stopy
(1984) - In Our Hands
(1984) - Velvyslanec
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - I Love Liberty
(1981) - Sois belle et tais-toi
(1981) - Acting: Lee Strasberg and the Actors Studio
(1981) - The People vs. Jean Harris
(1981) - Mlčení severu
(1980) - Vzkříšení
(1978) - Příští rok ve stejnou dobu
(1978) - Grito de mujer
(1977) - Prozřetelnost
(1974) - Thursday's Game
(1974) - Harry a Tonto
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Vymítač ďábla
(1972) - Král z Marvin Gardens
(1971) - Poslední představení
(1970) - Obratník Raka
(1970) - Alex in Wonderland
(1969) - Pit Stop
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1964) - Sbohem, Charlie
(1964) - For Those Who Think Young
(1963) - The Doctors (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "The Elephant King":
(*1934) Josef Sommer

(*1975) Seth Grossman (režisér)

(*1983) Florence Faivre



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
15°04’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
12°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
8°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°44’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
10°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
21°42’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Vodnář
1°27’
Lev
9°53’
UranUran:
Beran
19°38’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Panna
10°10’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Rak
23°04’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°12’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Býk
24°19’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Býk
25°08’
Vodnář
1°57’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
28°02’
4. IC:
Vodnář
4°27’
7. DSC:
Beran
28°02’
10. MC:
Lev
4°27’

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »